⏰Försäljningen slutar september 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Vattentätt Bilstolsöverdrag Hundhängmatta

(13 kundrecensioner)
Rea!

Vattentätt Bilstolsöverdrag Hundhängmatta

(13 kundrecensioner)

kr1,265.00 kr843.00

Rensa
Size guide
Inga fler stökiga säten efter en åktur

Denna PrimDog bilhängmatta kommer att förbättra din resa med din fluffiga vän. Den skyddar sätena och löser problemet med smutsig klädsel. Förutom att hålla din bil ren ger vårt överdrag en trevlig resa för ditt husdjur.

Förbättrad komfort
Det andningsbara materialet ger utmärkt ventilation. Ditt husdjur kommer inte att känna sig kvavt eller varmt. Vår bilhängmatta lämnar fönstren öppna, vilket gör att luften kan flöda in.
Säker resa
Fyra justerbara remmar håller skyddet på plats även när du kör på en ojämn väg. Den halkfria ytan ser till att ditt husdjur inte glider. Detta garanterar en ofarlig upplevelse för hunden och sinnesfrid för ägaren.
Bekväm utformning
PrimDogs sätesskydd är tillverkat med hål för säkerhetsbälten. Säkerheten äventyras inte samtidigt som snyggheten bibehålls.
Vattentät

Din bil förblir fläckfri och torr, oavsett väder.

Mångsidig

Vårt skydd passar alla typer av fordon, vilket gör det idealiskt för alla bilägare.

Tvättbar

Din bil förblir fräsch och ren utan ansträngning! Säkerställ hygienen och spara tid med detta PrimDog-must-have.

Fler anledningar att älska vår produkt
Hållbar
Toxinfri
Lätt Att Montera
Stängning Med Kardborreband
Storleksguide
SIZELENGTHWIDTH
cminchcminch
S14356.2915259.84
M15360.2416263.78

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

13 recensioner av Vattentätt Bilstolsöverdrag Hundhängmatta

  1. L**a

    Ett måste för hundägare! Den här hängmattan håller min hund säker i baksätet och förhindrar att kladd når bilsätena. Installationsprocessen var enkel och snabb. De extra förvaringsfickorna är mycket praktiska. Utmärkt produkt!

  2. T****y

    Jag har använt den här hundhängmattan i några veckor nu, och jag är imponerad. Den är mycket robust och täcker sätena helt och hållet. Det vattentäta materialet är utmärkt eftersom min hund ofta blir blöt och lerig. Lätt att rengöra också. Tummen upp!

  3. S***m

    Detta hundstolsöverdrag fungerar som en charm! Det skyddar mina bilsäten från hår och smuts. Materialet är starkt och vattentätt, perfekt för min aktiva hund. Installationen var en barnlek och det passar perfekt i min sedan. Älskar det!

  4. A***l

    Ett så bra köp. Mina hundar sitter säkert i baksätet utan att glida runt. Skyddet är tjockt och verkar riktigt hållbart. Utmärkt investering.

  5. B****n

    Jag älskar den här hängmattan för husdjur! Den skyddar inte bara mina säten utan hindrar också mina hundar från att falla ner på golvet vid plötsliga stopp. Fickorna är praktiska för förvaring av hundleksaker och godis. Den har varit en livräddare på våra bilresor. Värt varje öre.

  6. J***a

    Vi använder den här hängmattan varje gång vi tar med vår hund på en biltur. Den är mycket lätt att sätta upp och ta bort. Det bästa av allt är att den är vattentät, så jag behöver inte oroa mig för några olyckor. Den håller också mina lädersäten fria från repor. Mycket nöjd.

  7. K****a

    Det här sätesöverdraget är fantastiskt! Nätfönstret är en underbar funktion som ger ventilation och gör att min hund kan se mig när vi kör. Det hjälper till att hålla min hund lugn och avslappnad. Jag rekommenderar det!

  8. W**l

    Det här är en funktionell och välgjord hundhängmatta. Den skyddar mina säten och är vattentät. Den är större än jag förväntade mig. Bortsett från det är det en bra produkt och värt priset.

  9. Lovisa E.

    Lätt att rengöra, passar perfekt, och min hund känner sig trygg.

  10. Andreana I.

    Hållbart och stilfullt överdrag som fungerar perfekt för min SUV.

  11. Gustav L.

    Min nya favoritsak för bilresor med min hund.

  12. Vilhelmina V.

    Perfect för att hålla min bil ren!

  13. Måns A.

    Fantastisk kvalitet och lätt att installera. Min hund älskar det!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa
Size guide

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

bilsätesskydd för hund, bilsätesskydd för hund, baksätesskydd för hund, bilsätesskydd för hund, vattentätt baksätesskydd för hund, hängmatta för hund
Vattentätt Bilstolsöverdrag Hundhängmatta