⏰Försäljningen slutar maj 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Om Oss

Varför inte visa din hund lite kärlek idag?

Från Hundälskare För Hundägare
Din hund älskar dig villkorslöst och vi vet att du vill uttrycka din kärlek till den på ett meningsfullt sätt. Det är här PrimDogs hjälp börjar: vi hjälper dig att uttrycka hur mycket din hund betyder för dig med djurvårdsprodukter som godkänts av certifierade hundspecialister.

Vårt Uppdrag
Vi kommer från en plats där vi lyssnar på hundägares behov och levererar allt de behöver för att göra sina husdjur friska, glada och vältränade. Vårt mål är att få hundar och deras familjer att leva ett mer tillfredsställande och bekymmersfritt liv.

Därför ska du välja oss
För oss är djurvård inte bara ett jobb. Vi gör det för att vi precis som du älskar hundar, och vi använder vår kunskap om deras önskemål och behov för att samla dem på vår webbplats som köpbara. Inte mindre viktigt är att vi vet vad som gör en hundägares liv enklare. Gå vidare och hitta det du behöver!

Vi gör det superenkelt att:

  • Skapa ett husdjurssäkert och lyckligt hem för din hund
  • Håll din hund motiverad, frisk och underhållen
  • Lös utmanande träningsproblem
  • Spara pengar på hälsovård för husdjur
  • Se till att din pälsklädda vän lever längre

Våra Produkter
Allt du hittar på vår webbplats är utformat av professionella hundförare och består av husdjursvänliga material. Från foderautomater som är byggda för att ta hand om din hunds ryggrad, till selar utan dragkraft, till interaktiva leksaker och träningsartiklar – PrimDog är den enda butik du någonsin kommer att behöva.

  

Hundälskare om PrimDog