⏰Försäljningen slutar oktober 24⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Hund Sommar Kylmatta Andningsbar Pad

(24 kundrecensioner)
Rea!

Hund Sommar Kylmatta Andningsbar Pad

(24 kundrecensioner)

kr449.00 kr268.00

Rensa
Storleksguide
Ge din hund en sval plats

Se till att din hund inte känner sig för varm under sommardagarna. Vår matta har en unik design som ger en bra kylningseffekt.

Värmeabsorption

Genom att sänka kroppstemperaturen förebygger mattan värmeslag. En sval yta kan också hjälpa din hund att slappna av. Det främjar bättre sömn under varma sommardagar.

Förbättrad ventilation

Tillverkad av bomullsmaterial som andas, vilket ger ett överlägset luftflöde. Håll din lurviga vän bekväm året runt!

Långvarig användning

Denna slitstarka dyna tål slitage, vilket gör den till ett kostnadseffektivt val för djurägare.

Storleksguide
SIZELENGTHWIDTH
cminchcminch
XS4015.753011.81
S5019.694015.75
M6224.415019.69
L7027.565521.65
XL10039.377529.53
XXL15059.0610039.37

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

24 recensioner av Hund Sommar Kylmatta Andningsbar Pad

  1. A***a

    Den här kylmattan har varit fantastisk för min lurviga vän. Den har verkligen hjälpt honom med hans flämtningar under sommaren och håller honom bekväm. Jag gillar att den andas och inte blir varm i sig själv. Den är också flexibel, så jag kan enkelt vika ihop den när vi reser.

  2. H****y

    Den här kyldynan är perfekt för min hund. Den fångar inte värme alls och min hund tog den till sig direkt och tillbringar nu mer tid med att slappa. Den är maskintvättbar och lätt att rengöra

  3. M***n

    Jag köpte den här kylmattan till min prinsessa Bailey, och den har varit underbar! Den ger en sval yta som hjälper till att reglera hennes kroppstemperatur. Materialet är mjukt men slitstarkt, så det håller bra för daglig användning. Den har gjort stor skillnad för hennes komfortnivå. Tack så mycket!

  4. A****l

    Den här mattan har varit en livräddare för min pälsbebis! Den håller honom sval under varma sommardagar och han älskar att ligga och slappa på den. Materialet är mjukt och andas. Rekommenderas varmt!

  5. J**o

    Jag köpte den här i hopp om att min hund skulle uppskatta något svalt att ligga på. Kylmattan fungerar och hon njuter av den. Förvänta dig inte att det ska kännas som en isbit, det är inte svalt att röra vid, men det ger bra luftflöde för min hund

  6. L****e

    Denna kyldyna har varit fantastisk under de varma sommarmånaderna. Min hund älskar den och verkar mycket gladare och mindre stressad. Den är lätt att rengöra och tar inte upp för mycket utrymme.

  7. T****n

    Fantastisk matta! Det håller min goda pojke sval och mindre irriterad under varma dagar. Mattan är mjuk och bekväm för honom att ligga på, plus att den är väldigt lätt att rengöra. Den är definitivt värd sitt pris!

  8. L***a

    Våra hundar blir riktigt varma när det är varmt, och att ha den här mattan i huset så att de kan komma in och svalka sig är trevligt! De verkar gilla att ligga på den. Jag skulle rekommendera den

  9. N***a

    Den här mattan är precis vad jag behövde så att min hund skulle ha något svalt att ligga på. Den är tillräckligt liten för att hon ska kunna släpa med sig den också. Jag är inte säker på hur den håller sig så sval, men det gör den!

  10. B****y

    Mattan förblir sval vilket är perfekt när huset blir varmt. Mattan är lätt och enkel att transportera. Jag önskar att den var lite tyngre eftersom den buntar ihop sig.

  11. D***l

    Min hund lade sig omedelbart ner och njöt av svalkan i den här mattan! Den är tillräckligt stor för att han ska kunna sträcka ut sig på den. Tyget är mjukt att ta på men också robust. Jag älskar att den är bärbar och kan användas var som helst. Det här är ett bra köp!

  12. Sophie

    Bra kvalitet på materialet och effektiv kylning, men jag önskar att mattan fanns i fler storlekar. Men min valp tycker verkligen om att ligga på den efter en lång lekstund utomhus. Sammantaget ett bra köp.

  13. Jackson

    Jag kunde inte vara nöjdare med den här kylmattan. Vår labrador brukade flåsa kraftigt under sommareftermiddagarna, men nu verkar han mycket mer bekväm. Kvaliteten är utmärkt och den är superlätt att rengöra. Rekommenderas starkt till alla hundägare!

  14. Alex

    Fungerar bra, men lite mindre än väntat.

  15. Emma

    Perfekt för varma dagar! Min hund älskar den.

  16. Stina R.

    Perfekt för varma dagar!

  17. Sigrid M.

    Utmärkt kvalitet, rekommenderas varmt!

  18. Einar L.

    Min hund älskar det. Han håller sig sval och bekväm hela dagen.

  19. Viggo P.

    Utmärkt produkt. Det hjälper verkligen min hund att hålla sig sval.

  20. ÄlskadePälsisar88

    Ett måste för sommaren!

  21. Sommarmatälskare42

    Kylmattan har varit en räddare för att hålla min hund bekväm i värmen. Den är andningsbar, lätt att rengöra, och min hund verkar mycket gladare att ligga på den. Rekommenderas starkt för alla djurägare under de varmare månaderna.

  22. Havsbris4

    Jag köpte denna kylmatta till min Labrador och den har överträffat alla mina förväntningar. Hon brukade flämta hela tiden på sommaren, men nu sträcker hon bara ut sig på denna matta och verkar helt nöjd. Den är andningsbar och hållbar, ett måste i vårt varma klimat.

  23. Djurförälder19

    Håller min hund sval och bekväm!

  24. Maxomsorg

    Perfekt för varma dagar. Min hund älskar det!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa
Storleksguide

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

hundkylmatta, hundkylfilt, kyldyna för hundar
Hund Sommar Kylmatta Andningsbar Pad