⏰Försäljningen slutar september 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Bärbar Hundgodispåse för Träning och Mellanmål

(14 kundrecensioner)
Rea!

Bärbar Hundgodispåse för Träning och Mellanmål

(14 kundrecensioner)

Det ursprungliga priset var: kr608.00.Det nuvarande priset är: kr304.00.

Enkel åtkomst till hundgodis

Med PrimDogs kompakta godispåse blir träningen av ditt husdjur en barnlek. Du har alltid godis redo för omedelbar belöning, vilket främjar hundens positiva beteende. Det robusta materialet garanterar långvarig användning och enkel rengöring.

Bekvämt

Tack vare midjebandsklämman behöver du inte bära väskan. Fäst den bara på kläderna och fortsätt med träningen.

Säker

Dragskoförslutningen förhindrar att snacks faller ut ur väskan.

Praktisk

Vår godispåse har sidofickor för andra viktiga saker som sopsäckar.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

14 recensioner av Bärbar Hundgodispåse för Träning och Mellanmål

  1. H**y

    Jag fick nyligen denna godispåse och jag är mycket imponerad. Designen är mycket användarvänlig med flera fickor för bättre organisation. Den är bekväm att bära runt midjan med bältesklämman. Rekommenderas starkt för alla hundtränare!

  2. M***s

    Jag är imponerad av lagringskapaciteten i denna påse. Facken gör det enkelt att separera godis och andra föremål. Den är mycket praktisk och håller allt organiserat. Materialet står emot alla väderförhållanden, vilket bevisar dess hållbarhet

  3. L****e

    Den här väskan är utmärkt för träning och promenader med min hund. Det är lätt att komma åt godis och den har även plats för mina små nödvändigheter. Dispensern för bajspåsar är välplacerad och bekväm. Den övergripande byggkvaliteten är bra.

  4. D***e

    Jag älskar den här väskan! Jag kan bära med mig godis, min telefon, mina husnycklar och hundbajspåsar. Det är en fantastisk liten och praktisk väska för att gå ut med hunden!

  5. N****h

    Denna väska är så söt och passar alla saker som behövs för en promenad! Hållaren för bajspåsen var praktisk. Väskan i sig ger super enkel åtkomst för träningsbehandlingar !!! Jag kan passa min handdesinfektionsmedel, telefon och många andra små saker! Rekommenderar det starkt!

  6. K***s

    Väskan är riktigt snygg och snyggt konstruerad. Det skulle också vara trevligt om påsen hade ett avtagbart foder för att rengöra, men jag tror att det är säkert att kasta hela saken i tvätten. I övrigt är den perfekt.

  7. P***n

    Det är en robust produkt! den har en bältesögla, bältesklämma och en klämma för att använda en karribiner typ fästning. Poobag-facket är användbart. Sammantaget en bra påse.

  8. T***r

    Denna godispåse är idealisk. Jag kan klippa fast den säkert på mitt bälte eller midjeband och veta att den faktiskt kommer att stanna kvar till skillnad från andra. Insidan av godispåsen är lätt att rengöra och rymmer lätt min telefon också. Jag skulle rekommendera den.

  9. A****s

    Jag skulle ha gett 5 stjärnor, men jag är bara lite besviken över att telefonfickan är för liten för min telefon. Men annars, mycket bra kvalitet och har tillräckligt med utrymme för godis, nycklar och bajspåsar. Kan också lätt tvättas.

  10. S****l

    Den här godispåsen är fantastisk för att organisera alla småsaker som behövs för en promenad. Strukturen är robust. Den är tillräckligt stor för att få min hand i den och nå godis men inte tillräckligt stor för att komma i vägen medan jag arbetar med min hund. Rekommenderas varmt!

  11. C***n

    Det fanns många godispåsar att välja mellan, men jag är väldigt glad att jag valde den här! Det finns plats för hundbajspåsar, godis och en tredje ficka där jag lägger mina bilnycklar. Slitstark och har ett praktiskt bältesklämma.

  12. S***n

    Helt utmärkt påse! Det är verkligen lätt att fästa eftersom det klämmer fast över ditt bälte. Ärligt talat, den här produkten är fantastisk, mycket bättre än andra godispåsar jag har använt

  13. Ánte

    Perfect för träning sessions! Lätt tillgång till treats.

  14. Elle

    Bra kvalitet, men önskar att det fanns mer färgval.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

hundgodispåse, hundträningsväska, hundträningsgodispåse, hundgodispåse för träning, hundgodishållare, hundträningsväska, hundgodispåse för promenader
Bärbar Hundgodispåse för Träning och Mellanmål