⏰Försäljningen slutar september 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Bärbar Hundbajspåsedispenser

(15 kundrecensioner)
Rea!

Bärbar Hundbajspåsedispenser

(15 kundrecensioner)

Det ursprungliga priset var: kr230.00.Det nuvarande priset är: kr153.00.

Kompakt sätt att förvara hundbajspåsar

PrimDogs smidiga dispenser ser till att påsarna alltid finns till hands. Den är enkel att fästa och använda och kommer att bli en viktig del av hundskötseln.

Bekvämt

Vår påsdispenser är utrustad med en robust karbinhake i metall. Du kan fästa den i ett koppel eller en väska, så att den alltid finns inom räckhåll.

Lättvikt

Du kan enkelt bära runt den här avfallspåsedispensern, eftersom den inte tillför någon extra börda.

Hållbar

PrimDog-påsedispensern är tillverkad av kvalitetsmaterial och garanterar långvarig användning.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

15 recensioner av Bärbar Hundbajspåsedispenser

  1. A***a

    Trevlig påsdispenser. Det är lätt att dra ut en påse ur den. Håller påsarna tätt och säkert. Super söt och rolig. Rekommenderas!

  2. D***l

    Den här dispensern är så användbar! Den är liten och lätt, lätt att bära överallt. Klämman är stark och skulle inte gå sönder lätt. Påsarna delas ut utan ansträngning, och jag uppskattar den humoristiska designen.

  3. C***w

    Denna poop bag dispenser är en spelväxlare! Jag glömmer aldrig att ta med påsar längre, tack vare den här praktiska saken. Det är superlätt att fylla på med nya påsar. Värt pengarna!!!

  4. K****y

    Detta är den bästa bajspåsedispensern jag någonsin har köpt! Den är otroligt praktisk och ser till att jag alltid har påsar redo. Klippmekanismen är mycket pålitlig. Designen verkar vara en hit i hundparken!

  5. L***e

    Denna dispenser är kompakt och hänger snyggt på koppeln utan att vara påträngande. Påsarna kommer lätt ut. Poop emoji-designen är rolig och får mycket skratt. Jag skulle köpa det igen.

  6. J***s

    Älskar det, precis vad jag behövde! Den är liten och kompakt, så den kommer inte i vägen under promenader. Människor kommenterar alltid och skrattar när de ser det.

  7. R****e

    Hilarious! Ingen gillar att plocka upp hundavfall men det är en nödvändig del av ansvarsfullt husdjursägande, så varför inte lägga till en gnista av humor? Jag har fått många kommentarer och fniss på mina hundpromenader. Rekommenderas starkt!

  8. A****r

    Jag gillar den här hållaren för bajspåsar mycket! Den enda mindre frågan är att den ibland lossnar från kopplet om den dras hårt. Annat än det är det väldigt bekvämt och sött. Påsarna kommer ut smidigt och designen får alltid människor att le.

  9. S***y

    Jag är nöjd med mitt köp av denna bajspåsehållare. Storleken är bra och rymmer olika bajspåsar. Kvaliteten är trevlig. Det är väldigt robust och håller sig bra.

  10. D***e

    Mycket söt och funktionell, men klämman skiftar ibland på koppeln. Det är dock lätt och lägger inte till någon bulk. Påfyllningsprocessen är enkel. Jag rekommenderar det fortfarande trots den lilla bristen.

  11. Frida K.

    Perfect for long walks!

  12. Olof T.

    Handy and well-made. I never forget my bags now.

  13. Björn R.

    Finally, a dispenser that doesn’t fall off during walks. Highly recommend!

  14. Åsa M.

    Convenient and easy to attach!

  15. Linnea S.

    Love how sturdy and reliable this is!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

hundpåse dispenser, bajspåse dispenser, hundbajspåse dispenser
Bärbar Hundbajspåsedispenser