⏰Försäljningen slutar oktober 20⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Hundglasögon UV-Skyddande Solglasögon

(23 kundrecensioner)
Rea!

Hundglasögon UV-Skyddande Solglasögon

(23 kundrecensioner)

kr776.00 kr517.00

Rensa
Storleksguide
Skydda ditt husdjur från skador

PrimDog-glasögonen erbjuder utmärkt skydd för din hunds ögon utomhus. Våra solglasögon skyddar dem från UV-strålar och skräp, vilket bidrar till gladare och stressfria utflykter.

Justerbar rem

De här solglasögonen för hundar ramlar inte av, inte ens under energisk lek. De sitter tätt och säkert på ditt husdjur.

Slitstarkt material

PrimDog-glasögonen är byggda för att hålla och motstår slitage. De garanterar användbarhet under lång tid och ger valuta för pengarna. Du kan lita på dem vid alla utomhusaktiviteter.

Lättviktskonstruktion

Komfort garanteras utan att kompromissa med skyddet. Våra fjäderlätta solglasögon möjliggör långvarig användning utan att orsaka några obehagliga förnimmelser. Din hund kommer inte ens att märka dem.

Storleksguide
  • SÅ HÄR MÄTER DU DIN HUND:
  • 1. Mät ditt husdjurs huvudomkrets där du förväntar dig att glasögonen ska landa på pannan, en tum eller 2,5 cm bakom ögonen.
  • 2. Mät ditt husdjurs nosparti där du förväntar dig att glasögonen ska landa på näsan, runt baksidan av munnen.
SIZEHEAD CIRCUMFERENCEMUZZLE CIRCUMFERENCE
cminchcminch
S20-287.9-114-184-7
M28-3811-1518-217-8
L38-5215-20.521-268-10.2

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

23 recensioner av Hundglasögon UV-Skyddande Solglasögon

  1. M****e

    Jag köpte de här skyddsglasögonen till våra strandutflykter och de är perfekta. De skyddar min hunds ögon från den starka solen och sanden. De är lätta att justera och min hund verkar gilla att ha dem på sig. Bra produkt för priset.

  2. H**e

    Jag köpte de här skyddsglasögonen till min hund eftersom han har mycket känsliga ögon. De har varit lysande för att skydda honom från damm och UV-strålar. De är väldigt snygga och får många komplimanger. Lätt att rengöra också. Skulle rekommendera till alla husdjursägare!

  3. E***n

    Skyddsglasögonen är supereffektiva och bekväma. Ser väldigt coola ut. De håller sig på plats och är lätta att sätta på och ta av. Mycket nöjd med det här köpet!

  4. A***n

    De här hundglasögonen är fantastiska! UV-skyddet är perfekt för soliga dagar. Min hund verkar bekväm med att bära dem och de sitter säkert på även under långa promenader. Rekommenderas varmt!

  5. T****r

    Dessa hundsolglasögon är fantastiska! Min hund har känsliga ögon och UV-skyddet hjälper verkligen till. De är tåliga och har klarat flera vandringar utan problem. Dessutom ser de supercoola ut på min hund. Kan inte göra något fel på dem.

  6. L***n

    Skyddsglasögonen har en justerbar rem så att de kan monteras för att bära bekvämt. De sitter ordentligt på min hunds nos och bågen är tillräckligt bred för att passa hans nos. Jag tycker definitivt att de är ett bra ögonskydd för en hund.

  7. P***a

    De här skyddsglasögonen fungerar riktigt bra! Jag gillar verkligen att de har lite stoppning och verkar vara väldigt bekväma för min hund att bära så länge det behövs. De verkar också ha tillräcklig ventilation för att hålla honom så bekväm som möjligt. Tack så mycket!

  8. D****s

    Lätt att sätta på och ta av. De verkar göra ett bra jobb med att hålla solen och vinden borta från min hunds ögon. Jag rekommenderar dessa skyddsglasögon till alla som vill skydda sin hunds ögon från sol, vind och skräp.

  9. H***e

    Perfekta för våra vandringsturer. De skyddar min hunds ögon från sol och damm. UV-skyddet är bra och de passar bekvämt. Enda nackdelen är att de kan dimma upp lite när det är riktigt fuktigt. Rekommenderas starkt annars!

  10. S***y

    Fina skyddsglasögon. Min hund kisar inte längre i solen på våra promenader. De sitter säkert och ser snygga ut. En liten brist är att de behöver justeras ibland för att hålla sig på plats under kraftiga lekar.

  11. Jessica

    Rekommenderar definitivt!

  12. Mike

    Perfekt passform och utmärkt UV-skydd för min hund.

  13. Derek

    Bra kvalitet, men det tog lite tid för min hund att vänja sig vid dem.

  14. Elena

    Bra skydd men lite knepiga att justera.

  15. Gulahallat J.

    Imponerad av den täta passformen och kvaliteten. Min valp ser bedårande och skyddad ut.

  16. Biehtár U.

    Fantastisk kvalitet! De här glasögonen sitter säkert på under våra cykelturer och ger utmärkt UV-skydd för min hunds ögon.

  17. Áilo E.

    Snygga och hållbara! Min hund älskar dem.

  18. Doavtter H.

    Pålitligt ögonskydd.

  19. Čáhcer Á.

    Nu kan min hund njuta av soliga dagar utan att kisa!

  20. Beaska D.

    Perfekt passform och bra skydd. Rekommenderas varmt!

  21. Tomas K.

    Fantastisk kvalitet och min hund ser bedårande ut. Perfekta för soliga dagar!

  22. Lina R.

    Bra skydd och passform, men lite dyra. Fortfarande värda det för kvaliteten.

  23. Jessica S.

    Dessa glasögon är verkligen en livräddare! De sitter perfekt och min hund älskar dem. De är hållbara och ger utmärkt UV-skydd. Vi har testat andra märken men dessa är överlägset bäst. Rekommenderas starkt för aktiva utomhushundar!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa
Storleksguide

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

hundglasögon, hundsolglasögon, hundögonskydd
Hundglasögon UV-Skyddande Solglasögon