⏰Försäljningen slutar april 17⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Anti-Bark Hund Munkorg Justerbar Munskydd

(10 kundrecensioner)
Rea!

Anti-Bark Hund Munkorg Justerbar Munskydd

(10 kundrecensioner)

kr610.00 kr304.98

Rensa
Storleksguide
Ta kontroll över din hunds beteende

PrimDogs munkorg hindrar hundar från att skälla och bita. Det ger dig sinnesro när du tar ditt husdjur på promenader eller grooming sessioner.

Bekväm

Vår munkorg är tillverkad av lättviktsmaterial och orsakar ingen belastning på djurets nacke. Tack vare nätdesignen kan din hund andas fritt, dricka vatten och flämta.

Justerbar

Munskyddet ger en säker passform utan att skapa obehag för din lurviga vän.

Lätt att använda

Med snabbspännet är det enkelt att sätta på och ta av munskyddet.

Storleksguide
 • SÅ MÄTER DU DIN HUND:
 • 1. Linda måttbandet runt nosen en tum (2,5 cm) under ögonbasen.
 • 2. Mät avståndet från en tum (2,5 cm) under ögonbasen till nosspetsen, längs nosryggen.
SizeSnout CircumferenceSnout Length
cminchcminch
XS11-214.3-8.34-61.6-2.4
S22-258.7-9.86-72.4-3.1
M24-279.4-10.67-92.8-3.5
L26-3110.2-12.27.5-9.52.9-3.7
XL30-3511.8-13.810.5-12.54.1-4.9

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

10 recensioner av Anti-Bark Hund Munkorg Justerbar Munskydd

 1. T***a

  Det här är en mjuk munkorg som ger min hund frihet att vara sig själv. Han kan slicka, dricka och inte känna att jag tog bort hans frihet. Bra köp

 2. M***y

  Denna munkorg verkar vara den mest bekväma för min hund och den enklaste för honom att tolerera. Dämpade min hunds överdrivna skällande mycket snabbt. Jag skulle definitivt rekommendera denna munkorg till alla hundälskare

 3. D*****r

  Denna anti-bark munkorg har gjort våra morgonpromenader mer fridfulla och roliga. Min hund verkar inte besvärad av det, och jag uppskattar den justerbara storleken för att säkerställa komfort.

 4. N****a

  En bestämd rekommendation för hundägare där ute! Minskar perfekt min hunds överdrivna skällande utan att orsaka henne nöd. De justerbara remmarna gör det enkelt att passa säkert och bekvämt!

 5. O***s

  Jag rekommenderar starkt detta munkorgsskydd. Det har gjort en betydande skillnad för vårt hushålls ljudnivå och vår hund verkar vara ganska bekväm att bära den under korta perioder. Utmärkt produkt!

 6. S****r

  Denna munkorg är lätt att sätta på och den stannar kvar. Vår hund kan lätt flämta och dricka vatten medan han bär den. Han är en stenätare så det har hittills fungerat perfekt för att förhindra det!

 7. A***l

  Jag gillar verkligen konstruktionen av munstycket och det kommer definitivt att passa mina behov. Det är bekvämt och passar bra också, kunde inte vara lyckligare.

 8. J***y

  Min hund fortsätter att äta små saker när jag är på promenader. Detta fungerar utmärkt för att förhindra att dessa saker kommer in i hans mun. Det begränsar inte hans andning och det är justerbart.

 9. R****e

  Nosgrimman är lätt och passar bra. Hundar kan dricka vatten med det på men kan inte äta saker de inte borde äta. Fungerar perfekt

 10. G***a

  Denna hundmunkorg är fantastisk! Den justerbara funktionen gav den perfekta passformen. Han kan fortfarande flämta och andas lätt, och vi har märkt en betydande minskning av hans skällande. Tack för den!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa
Storleksguide

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

hundmunkorg, hundmunkorg, anti bark nosparti, justerbart hundmunkorg, anti bite nosparti
Anti-Bark Hund Munkorg Justerbar Munskydd