⏰Försäljningen slutar juli 20⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Anti-Bark Träningshalsband

(3 kundrecensioner)
Rea!

Anti-Bark Träningshalsband

(3 kundrecensioner)

kr710.00 kr354.99

Rensa

Träna din valp på ett säkert och effektivt sätt med anti-skällhalsbandet!

Det här användarvänliga träningshalsbandet mot skällande kan användas praktiskt taget var som helst och när som helst. Det syftar till att förbättra din hunds beteende med hjälp av progressivt ljud eller statisk chock. Det styrs av en mikroprocessor som har 5 justerbara känslighetsnivåer. Det skiljer din hunds skäll från andra omgivningsljud och avger automatiskt ljud och chock efter varje skäll.

Den här antiskällaren har varnings- och strafffunktioner. När enheten tar emot hundens skällande kommer den att ge en varning omedelbart. Om hunden fortsätter att skälla börjar apparaten straffa. Straffet ökar gradvis vid nästa skällning. Oroa dig inte, vanligtvis fortsätter hundar inte att skälla när han eller hon hör varningen efter flera gånger.

Träningshalsbandet har 7 korrigeringsnivåer som du kan justera efter ett skällande ljud. Det hjälper till att stävja störande skällande från din lurviga vän. Till en början varnar halsbandet hunden två gånger med ett pip med ökande intensitet (nivå 1- nivå 2). För tredje gången tillämpas elektrostatisk urladdning på en lägsta nivå (nivå 3). Om hunden fortsätter att skälla kommer mer och mer intensiv elektrostatisk stimulering att tillämpas tills ditt husdjur slutar skälla i 30 sekunder eller mer. Denna algoritm upprepas vid varje nytt skällande i 7 nivåer av progressiv, allt starkare elektrostatisk urladdning (nivå 4-7). Om hunden är tyst i minst 30 sekunder återställs träningshalsbandet automatiskt till den första korrigeringsnivån ”endast ljudvarning” (nivå 1). Om hunden inte slutar skälla efter den 7:e nivån (den starkaste) kommer antiskällhalsbandet att sluta fungera i 1 minut, även om en hund skäller kommer enheten inte att fungera. Detta görs för att skydda din hund.

Systemet innehåller ett uppladdningsbart batteri som ger en lång standbytid på upp till 14 dagar om det laddas helt i en timme. Detta anti-skällhalsband är laddningsbart, och när det laddas kommer det att blinka rött ljus. När det är fulladdat kommer ljuset inte att blinka, utan förbli rött. När batteriet är lågt stängs halsbandet mot skällande av automatiskt.

Träningshalsbandet är lämpligt för små och medelstora hundar. Dessutom är spännet platt i formen och tillverkat av mjuk nylon. Din hund kommer att känna sig bekväm med att bära detta, du behöver inte sätta av det på daglig tid förutom för rengöring. Flera färgalternativ finns tillgängliga — svart, brun, rosa, silver, guld.

 

VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ ULTIMAT KOMFORT FÖR DIN HUNDS NACKE – Anti-slipspänne förhindrar hudskador på din hund. Dessutom kommer ditt husdjur inte alls att uppleva elchocken när du bär spännet.

✔️ 5 KÄNSLIGHETSNIVÅER – 5 justerbara volymnivåer för hundar som skäller.

✔️ LÅNG BATTERITID – Systemet innehåller ett uppladdningsbart batteri som ger med en lång tid upp till 14 dagar.

✔️ ENKEL ANVÄNDNING – Träningshalsbandet kräver inga manuella inställningar och uppmuntrar vanligtvis hundar att sluta skälla redan inom de första dagarna.

Vad som ingår:

1 Anti-Bark-halsbandsmottagare, 1 USB-laddningskabel, 1 nylonband, 1 testlampa, 2 slitagespännen, 2 korta elektroder, 2 långa elektroder.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

3 recensioner av Anti-Bark Träningshalsband

  1. T****a

    Jag älskar verkligen den här kragen! Det har varit lugnt och tyst här! Min hund är en skällare. Jag satte på henne pipet och har inte ens brytt mig om chockinställningen. Fantastisk produkt!

  2. C***n

    Pipet som ljuder innan någon vibration är tillräckligt för att stoppa min hund från att skälla. Jag ger den här 5 stjärnor!!

  3. E***y

    Det fungerade omedelbart med min problemhund. Jag använde bara vibrationsläget. Batteriet verkar hålla länge också!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Anti-Bark Träningshalsband