⏰Försäljningen slutar maj 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Biologiskt Nedbrytbara Påsar för Hundbajs Komposterbara Avfallspåsar för Sopor

(11 kundrecensioner)
Rea!

Biologiskt Nedbrytbara Påsar för Hundbajs Komposterbara Avfallspåsar för Sopor

(11 kundrecensioner)

kr233.00 kr154.98

Rensa
Bortskaffande av husdjursavfall på ett enkelt och hållbart sätt

Säg adjö till obehagliga lukter och starka kemikalier med PrimDog biologiskt nedbrytbara bajspåsar. Våra starka och hållbara påsar ser till att du kan göra dig av med ditt husdjurs avfall på ett säkert och tryggt sätt. Håll ditt grannskap rent och grönt samtidigt som du minskar påverkan på miljön!

Säker att använda
Våra avföringspåsar är 100% läckagesäkra och robusta, så du behöver inte oroa dig för att bli smutsig.
Lätt att använda
PrimDog biologiskt nedbrytbara påsar är lätta att öppna med en hand, vilket gör bortskaffandet snabbt och problemfritt. En lätt rivningslinje och ett återanvändbart klistermärke gör processen ännu enklare.
Kostnadseffektivt
Våra hundspillningspåsar kommer i ett värdepaket med 18 rullar, med 15 stycken i varje rulle. Denna stora mängd ger en praktisk lösning för hantering av djuravfall och sparar tid och pengar på frekventa ombeställningar.
Miljövänlig

Tillverkade av biologiskt nedbrytbara material och papperskärna är PrimDog bajspåsar ett mer hållbart alternativ till traditionella plastpåsar. De bryts ner naturligt, vilket minskar påverkan på miljön och bidrar till att skydda planeten.

Frisk doft

Påsarna är genomsyrade av en lavendeldoft, vilket neutraliserar obehagliga lukter och gör bortskaffandet till en trevligare upplevelse.

Generös storlek

Våra hundavfallspåsar mäter 9x13 tum, vilket ger en generös storlek för bortskaffande. Den större storleken gör att du enkelt kan hantera större kladd och avfall, vilket eliminerar behovet av att använda flera påsar.

Fler skäl att älska våra komposterbara hundpåsar
Lättviktiga
Kompakt
Säkra
Giftfria

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

11 recensioner av Biologiskt Nedbrytbara Påsar för Hundbajs Komposterbara Avfallspåsar för Sopor

 1. J**y

  De här väskorna är fantastiska! De är inte bara miljövänliga, utan också hållbara och lätta att använda. Min hund och jag älskar dem!

 2. S***a

  Jag har provat många hundbajspåsar, men dessa är överlägset bäst. Superstarka och biologiskt nedbrytbara. En win-win! Rekommenderas!

 3. C****l

  Jag trodde aldrig att jag skulle svärma för hundbajspåsar, men de här är fantastiska! Miljövänliga och de får jobbet gjort.

 4. A***e

  Hållbara och robusta, inget läckage. Lätt att använda och bra för miljön. Rekommenderas varmt!

 5. E***y

  Supernöjd med dessa påsar! De är slitstarka, lätta att hantera och jag mår bra av att veta att de är komposterbara.

 6. S****n

  Jag har provat många påsar för djuravfall, men dessa är mina favoritpåsar nu! De är miljövänliga och fungerar utmärkt. Rekommenderas varmt!

 7. T****l

  Om du letar efter miljövänliga avfallspåsar som faktiskt är robusta och håller händerna rena, leta inte längre! Dessa hundpåsar är precis vad du behöver.

 8. D****e

  Jag köpte dessa biologiskt nedbrytbara påsar till min lurviga vän och jag kunde inte vara gladare över mitt köp. De är bra för planeten och fungerar utmärkt!

 9. J**a

  Definitivt värda att prova! Dessa är en spelförändring för mig. Ansvarsfulla, robusta och så lätta att använda. Och de gör det enkelt att städa upp efter min valp!

 10. G**g

  Dessa är förmodligen de bästa bajspåsarna jag har köpt till mina 2 små hundar. De är robusta, lätta att öppna och har en anständig storlek.

 11. R****d

  Det här är precis vad jag letade efter. De plockar upp bajs riktigt bra OCH går inte sönder när de separeras. Kommer att köpa dem igen.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Biologiskt Nedbrytbara Påsar för Hundbajs Komposterbara Avfallspåsar för Sopor