⏰Försäljningen slutar maj 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Andningsbar Västharness Med Koppel För Valpar Och Små Hundar

(3 kundrecensioner)
Rea!

Andningsbar Västharness Med Koppel För Valpar Och Små Hundar

(3 kundrecensioner)

kr280.00 kr139.99

Rensa

Gör varje utomhusäventyr med din hund superroligt, trevligt och säkert!

Den här lättanvända selen är både snygg och praktisk. Den är otroligt bekväm för ditt husdjur, oavsett väderlek. Tillverkad av mjukt, andningsbart luftnät. Den här lätta selen låter fukt komma ut och håller din hund lugn under era långa promenader året runt. Den är exceptionellt skonsam mot huden och omsluter ditt husdjurs överkropp för att ge en säker passform. Nu kommer din lurviga vän inte att bli förvirrad av att han bär en sele. Den bekväma silhuetten visar sig vara betryggande för alla hundar.

Selen är utformad för att vara exceptionellt bekväm och säker för din hund utan att begränsa dess rörelseutrymme. Den är lätt att bära och lätt att sätta på och ta av. Den har en bekväm nacköppning och ett justerbart snabbspänningsbälte med en D-ring för fästning av koppel. Den västliknande konstruktionen fördelar trycket från kopplet jämnt över ditt husdjurs bröst och axlar för att förhindra nackspänning eller obehag. Det lätta nätmaterialet är byggt för att hålla länge. Det förblir mjukt och mycket andningsbart i kallt och varmt väder – perfekt för långa promenader i parken. Nylonkoppelet levereras med en sele som en bonus.

Detta set med sele och koppel för mopsar är utmärkt för valpar och små hundar. Rekommenderade raser: Rekommenderade hundar: Yorkshire Terrier, Pomeranian, Papillion, Chihuahua, Toy Poodle, Klee Kai, Affenpinscher och Bichon Frise. Med ett utbud av storlekar från S till L får du den perfekta passformen för din fyrbenta vän.

 

VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ SÄKER OCH BEKVÄM – Utformad för att på ett humant sätt kontrollera en liten hund utan att kvävas. Tillverkad av ett mjukt nätmaterial som säkert kramar om ditt husdjur samtidigt som det är skonsamt mot deras hud.
✔️ ANDNINGSBAR OCH LÄTT – Tillverkad av högkvalitativt nätmaterial som är lätt och robust. Perfekt för att låta luften strömma igenom under varma dagar. Den håller din aktiva hund sval och bekväm i alla väderförhållanden.
✔️ LÄTT ATT BÄRA OCH SÄTTA PÅ/TA AV – Tillverkad med en lätt klickbar stil. Har ett justerbart snabbspänningsbälte med en D-ring för fästning av koppel.
✔️ REFLEKTIVT – Med 2 reflekterande remmar gör denna sele ditt husdjur synligt i svaga ljusförhållanden. Säkerställ din hunds säkerhet när du går på natten.

 

STORLEKSDIAGRAM

Se till att mäta din hund för att få en korrekt storlek innan du köper den, så att den passar perfekt.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

3 recensioner av Andningsbar Västharness Med Koppel För Valpar Och Små Hundar

  1. G****r

    Jag älskar den här selen! Den är mycket lätt att ta på och av och bekväm för min valp när han jagar en boll i hundparken.

  2. C*****a


    Supermjuk min chihuahua älskar denna sele

  3. E***


    Selen sitter bra och är lätt. Ser ganska bekväm ut för min valp.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Andningsbar Västharness Med Koppel För Valpar Och Små Hundar