⏰Försäljningen slutar maj 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Keramisk Skål För Hund

(3 kundrecensioner)
Rea!

Keramisk Skål För Hund

(3 kundrecensioner)

kr683.00 kr409.99

Rensa

Den keramiska skålen minskar antalet spill, även från stökiga matare!

Den här klassiska skålen är utformad med ett unikt stativ som förkortar avståndet mellan hundens mat och vatten. Det bidrar till att minska belastningen på din hunds nacke och leder när den äter. Keramikskålens vikt kommer i slutändan att minska antalet spill för hundar som har en tendens att stöka till.

Skålen och stativet är tillverkade av miljövänligt, livsmedelssäkert, hållbart keramik- och bambumaterial som är mycket lätt att rengöra. Finns i olika trevliga matta färgalternativ: vit, grön, grå, gul och rosa. Dessa skålar är så ljusa och tydliga i färgen att du snabbt kan upptäcka dem även om din hund gömmer den.

Dessutom kan du välja storlek och antal skålar i uppsättningen. Det finns små och medelstora skålar som passar nästan alla storlekar på ditt älskade husdjur, beroende på deras ras.

 

VIKTIGA FÖRDELAR

 

✔️ FRÄMJAR HÄLSA I NACKE OCH HÅLLNING – Tack vare stativet förbättras din valps hållning och belastningen på hans nacke och leder minskar. En sådan design bidrar till att främja en sundare matsmältning genom att skapa hälsosam mat och en naturlig position för din hund.

✔️ SÄKERT MATERIAL – Skålen och stativet är tillverkade av material av högsta kvalitet som är giftfritt och hållbart. Det kommer inte att blekna och deformeras med åren. Dessutom absorberar det förstklassiga bambumaterialet vatten väl.

✔️ BEKVÄM ANVÄNDNING – De breda kanterna på den rundformade skålen gör den idealisk för torrfoder eller till och med flytande mat eller vatten med hög temperatur eftersom keramiken tål höga temperaturer. Den är lätt och lätt att ta loss från stativet, så det är lätt att fylla på. Om du dessutom väljer en uppsättning med dubbla skålar kan du lägga djurfoder i den ena skålen och vatten i den andra. Eller så kan du till och med mata 2 husdjur tillsammans på en gång!

✔️ LÄTT RÄTTNING – Med en slät yta är skålen diskmaskinssäker eller kan enkelt rengöras med tvål och vatten för att ta bort matrester. Bambusstället kan torkas av med en fuktig trasa vid behov.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg
Storlek

S, M

3 recensioner av Keramisk Skål För Hund

  1. A***


    Jag köpte den grå versionen. Den är så vacker. Träet och enkelheten är den sofistikering som du hittar för detta val av inköp. Kommer definitivt att köpa fler!

  2. K***n


    Stor skål och perfekt storlek för köket. Vacker, träbaserad. Mycket välbyggd.

  3. E***


    Super söt och snygg! Trästället är faktiskt praktiskt och gör sitt jobb genom att hålla skålen stabil. Älskar den!!!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Keramisk Skål För Hund