⏰Försäljningen slutar juni 19⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Hund Finger Tandborste Säker Tandrengöring

(13 kundrecensioner)
Rea!

Hund Finger Tandborste Säker Tandrengöring

(13 kundrecensioner)

kr290.00 kr144.00

Rensa
En problemfri tandhygien för din valp

PrimDog Finger Toothbrush är ett snabbt och enkelt sätt att rengöra din hunds tänder! Vår tandborste är utformad för att passa precis på ditt finger, vilket ger både dig och din hund en bekväm borstningsupplevelse.

Säker att använda
PrimDog tandborste är tillverkad av giftfri och allergivänlig silikon, vilket gör den till ett säkert val för både valpar och vuxna hundar.
Bärbar
Den kompakta storleken och förvaringsfodralet gör den lätt att ta med dig vart du än går, så att du kan upprätthålla din hunds munhygien även när du är på språng.
Snygg passform
Den kompakta storleken och förvaringsfodralet gör det enkelt att ta med sig den vart du än går, så att du kan upprätthålla din hunds munhygien även när du är på språng.
360-täckning

Med borststrån som täcker hela ytan gör vår tandborste det möjligt att snabbt och effektivt rengöra hela munnen. Detta gör borstningen snabbare och enklare, vilket gör att du slipper vrida borsten hela tiden.

Bekvämt att använda

Det mjuka silikonet böjer sig lätt, vilket gör att du kan rengöra även de svårast åtkomliga områdena noggrant. Den ergonomiska utformningen gör det möjligt att använda olika borstningstekniker, till exempel cirkulära eller fram och tillbaka rörelser. Detta hjälper dig att anpassa ditt husdjurs borstningsupplevelse utifrån deras individuella behov.

Sjukdomsförebyggande

Vår fingerborste hjälper till att förebygga karies, plack- och tandstensuppbyggnad och dålig andedräkt. Regelbunden borstning hjälper till att hålla din hunds tänder och tandkött friska, vilket förhindrar smärtsamma och kostsamma tandproblem i framtiden.

Fler anledningar att älska PrimDog tandborste
Lättviktig
Ultimat Komfort
Lätt Att Rengöra
Icke-Allergisk

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

13 recensioner av Hund Finger Tandborste Säker Tandrengöring

 1. H***r

  Detta är en mycket skonsam tandvårdsprodukt och jag kunde inte vara nöjdare med den. Den passar bra på mitt finger och ger mycket kontroll när det gäller att massera runt tänderna utan hårda delar som kan skada ömtåligt tandkött.

 2. A****a

  Så glad att jag köpte den här! Min hund älskar den här tandborsten. Mycket mer än den förra tumborsten jag använde. Den är mjuk och följsam, vilket gör att mitt finger försiktigt kan röra sig runt hennes mun, tänder och tandkött! Rekommenderas!

 3. C*****d

  Fantastisk produkt! De allsidiga borstarna ser till att du får de svåråtkomliga områdena, så det gör att jag kan ge min hund en grundlig rengöring.

 4. C***l

  Detta är en mjuk och smidig borste. Mina hundar hatar absolut att få sina tänder borsta, men de tolererar den här bättre än någon annan som jag har använt tidigare. Väl värd pengarna.

 5. M*****a

  Denna lilla pärla är ett måste för dem som kämpar med att borsta sina pälsbarn tänder! Rekommenderar den varmt!!!

 6. G*****e

  En så fin och skonsam tandborste. Lätt att använda och rengöra. Jag gillar förvaringsbehållaren som den kom i.

 7. P***h

  Får min hunds tänder riktigt rena. Fungerar som annonserat! Den är mjukare och lättare att rengöra tänderna med sin 360 design.

 8. B***y

  Jag provade flera olika märken av denna typ av tandborste till min valp. Den här stannar kvar på mitt finger när jag borstar hans tänder och tvättar lätt också. Skulle köpa den igen!

 9. E****r

  Riktigt lätt att använda och den kommer åt alla dolda ställen, munnen och tänderna! Slösa inte bort dina pengar på speciella hundtandborstar, detta är rätt väg att gå!

 10. M***n

  Jag gillar att den här borsten kommer i ett eget fodral. Så lätt att använda. Min valp verkar inte alls ha något emot när jag sätter den här på mitt finger och borstar hans tänder. Skulle rekommendera.

 11. T***n

  Jag behövde något för att rengöra min lilla hunds tänder. Den här tandborsten gör det så mycket enklare för oss båda. Tack!

 12. L***s

  Jag skulle ge den här borsten ett mycket högt betyg. Skonsam men effektiv om man använder den dagligen. Mycket mer kontroll än att använda en borste som kan skrapa eller skada hundens tandkött.

 13. J***e

  Så mycket bättre än den första fingertandborsten som jag hade! Den här är en 360° gör det lättare att borsta hundarnas tänder! 5 stjärnor!!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Hund Finger Tandborste Säker Tandrengöring