⏰Försäljningen slutar maj 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Hundvård Badhandske Avhårning Tvättborste

(8 kundrecensioner)
Rea!

Hundvård Badhandske Avhårning Tvättborste

(8 kundrecensioner)

kr340.00 kr169.99

Rensa
Sköt ditt husdjur med lätthet för dig och glädje för dem

Vi introducerar PrimeDogs putshandskar - det ultimata verktyget för att hålla ditt husdjur rent och friskt. Våra handskar kan användas för att bada, borsta och massera ditt husdjur, vilket gör dem till ett mångsidigt verktyg. Den justerbara handledsremmen gör att handskarna kan anpassas och sitta säkert, vilket ger maximal komfort under skötseln.

Ultimat komfort
De mjuka, flexibla borststråna på våra handskar gör det möjligt för dig att sköta dina husdjur effektivt, utan att orsaka smärta, obehag eller stress.
Hållbar
Vår avhårningsborste är tillverkad av högkvalitativa material och kommer att ge tillförlitlig och effektiv prestanda under lång tid, vilket eliminerar behovet av frekventa byten.
Säker att använda
Spetsarna på PrimeDogs borste är tillverkade av giftfritt och allergivänligt gummi, vilket gör den till ett säkert val för alla husdjur, även de med känslig hud.
Effektiv grooming

Handskarna är utformade för att avlägsna löst hår, smuts och mjäll från ditt husdjurs päls. Deras form gör att du kan göra ditt jobb enkelt och effektivt, medan din lurviga vän tror att han bara blir klappad.

Förbättrad blodcirkulation

Handskarnas mjuka massage hjälper till att stimulera blodflödet och öka cirkulationen i hela djurets kropp. Detta främjar en frisk hud och päls, stärker immunförsvaret, minskar stress och ångest samt förbättrar flexibiliteten och rörligheten.

Andas

Den övre delen av handskarna är tillverkad av ventilerande mesh-material, vilket säkerställer att dina händer förblir svala och bekväma även under långa grooming-sessioner.

Fler anledningar att älska PrimeDogs handskborste
Lätt Att Rengöra
Hudvänlig
Förstklassiga
Material
Lättvikt

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

8 recensioner av Hundvård Badhandske Avhårning Tvättborste

 1. H****r

  Lätt att använda, lätt att rengöra. Bra produkt. Fungerar bra för min mops!

 2. M***n

  Jag använder den här handsken varje gång jag badar min hund nu. Det hjälper till att rengöra honom bättre än att bara använda mina händer och hjälper också till att ta bort hår. Det hundhår som finns kvar på handsken är lätt att ta bort. Rekommenderas!

 3. R****l

  Bekväm och lätt att använda! Min hund gillar faktiskt att borstas med den! Håret samlas på handskarna och är lätt att ta bort!!

 4. T***y

  Super glad över den här produkten! Min hund älskar att bli preparerad med den här. Lätt att sätta på och ta av och de gör tricket!

 5. K***t

  Alla husdjursägare borde ha denna handske!!!! Den bästa och enklaste hårborttagaren som också kan användas i badet

 6. C***a

  Min katt älskar att bli gnuggad med den här. Handleden är justerbar så att den inte glider av. Bra passform. Skulle köpa igen!

 7. L****e

  Mina hundar sitter stilla när jag använder den. Det är bekvämt. Plus att du kan dra ut allt hår på en gång. Jag gillar den!

 8. E***k

  Jag älskar den här handsken! Gör det väldigt enkelt att borsta min hund och rengöra håret. Det är mycket bättre än bara en grooming borste

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

handske för hundvård, handske för hundbad, handskborste för hund, handske för avhårning, handske för hundtvätt
Hundvård Badhandske Avhårning Tvättborste