⏰Försäljningen slutar juni 19⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Hundträningstoalett Inomhus Potthållare

(9 kundrecensioner)
Rea!

Hundträningstoalett Inomhus Potthållare

(9 kundrecensioner)

kr585.00 kr389.99

Rensa
Ta hand om din hunds toalettbehov på ett enkelt sätt

Inget mer krångel med att potträna ditt husdjur med PrimDogs dynhållare. Den skyddar ditt hem från kladd och obehagliga lukter och gör ditt liv enklare. Den kompakta storleken passar perfekt i alla bostadsutrymmen, vilket gör den lämplig för alla husdjursägare.

Släta kanter

Dess design garanterar säkerhet för din hund. Den eliminerar risken för att bli skadad och främjar en skadefri miljö.

Gummikuddar

Denna praktiska detalj förhindrar att man halkar eller glider. Hållaren sitter kvar på samma plats efter en kraftig stöt. Den mjuka botten skyddar även golvet från repor.

Lätt att underhålla

PrimDog-pottan kan snabbt rengöras efter användning, vilket sparar tid. Du behöver inte längre oroa dig för kvardröjande lukt eller envisa fläckar.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

9 recensioner av Hundträningstoalett Inomhus Potthållare

 1. R***a

  Perfekt för min hund!!! Han behöver inte gå ut men han vet var han ska gå! Bra kvalitet och lätt att använda. Jag är nöjd med mitt köp, tack!

 2. J**e

  Detta är ett värdefullt verktyg för att träna ditt husdjur och hålla ditt hem rent! Jag rekommenderar detta starkt för alla nya husdjursägare.

 3. N**k

  Jag gillar robustheten hos denna dynhållare. Den är lätt att rengöra och håller mitt hus rent. Mycket effektiv och användbar!

 4. T***a

  Innan vi beställde den här produkten skulle vår valp missa dynan mycket. Nu slår hon den varje gång! Tack så mycket!

 5. S****a

  Denna produkt kan enkelt hålla en kissdyna och förhindrar att din valp strimlar pappersdynan. Det bästa jag har köpt för min valp … Rekommenderas starkt!

 6. J*****n

  Trevlig produkt och koncept, plus att jag gillar designen. Så lätt att sätta i de nya kissdynorna. Min valp älskade det och anpassade sig till kissdynan riktigt snabbt.

 7. M***a

  Jag var lite skeptisk först, men den här hållaren har verkligen förenklat potträningen för vår lilla vovve. Det håller dynan på plats, säkerställer inga röror samtidigt som jag upprätthåller en ren miljö för min valp. Bra köp!

 8. T****s

  En sådan innovativ och effektiv lösning för potträning av våra husdjur inomhus. Den är inte bara hållbar utan den högkvalitativa konstruktionen säkerställer att den står upp mot de mest bestämda valparna. Rengöring är en barnlek.

 9. L****a

  Ett utmärkt verktyg för konsekvent potträning, helt värt varje cent! Inga fler illaluktande mattor! Den är robust, superlätt att rengöra och ganska bärbar. Älskar det!!!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

potträning för hundar, kattlåda för hundar, hundtoalett, inomhuspott för hundar, hundbadrum, hållare för hunddyna, hållare för pottdyna
Hundträningstoalett Inomhus Potthållare