⏰Försäljningen slutar juli 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Hundtvätt Badborste Dusch Schampo Skrubber

(8 kundrecensioner)
Rea!

Hundtvätt Badborste Dusch Schampo Skrubber

(8 kundrecensioner)

kr225.00 kr149.00

Rensa
Bada din hund med lätthet och komfort för er båda

Vi presenterar den ultimata lösningen för hundvård - PrimDog Badning Borste! Utformad för att vara både praktisk och effektiv, kommer vår badskrubb att se till att även långa grooming-sessioner går smidigt.

Skonsam rengöring
Den mjuka silikonborstarna avlägsnar effektivt smuts och smuts samtidigt som de är skonsamma mot hundens hud, vilket undviker obehag under badet.
Hållbar
Tillverkad av högkvalitativa material kommer vår duschborste för hundar att ge tillförlitlig och effektiv prestanda under lång tid, vilket eliminerar behovet av frekventa byten.
Säker att använda
PrimDog borste är tillverkad av giftfritt och allergivänligt gummi, vilket gör den till ett säkert val för alla hundar, även de med känslig hud.
Ergonomisk utformning

Den lätta designen och det bekväma handtaget på vår borste gör den lätt att manövrera under groomingprocessen. Detta minskar belastningen på händerna och möjliggör en roligare upplevelse för både dig och din hund.

Ökad effektivitet

Den integrerade tvålbehållaren gör det enkelt att fördela tvål direkt på borsten. Den hjälper till att löddra tvålen jämnt och snabbt, vilket minskar den totala tiden som krävs för att bada din hund. Detta säkerställer också en mer ekonomisk användning av schampo, vilket gör det till både en tids- och kostnadseffektiv lösning.

Riskare päls

De mjuka borstarna tar effektivt bort lös päls, trassel och smuts, medan den masserande effekten stimulerar blodflödet och främjar frisk hud och päls. Genom att använda den här borsten regelbundet kan du se till att din hund har en glänsande, frisk päls som ser ut och mår bäst.

Fler anledningar att älska PrimDog hundskrubba
Kompakt
Bärbar
Hudvänlig
Förstklassiga Material

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

8 recensioner av Hundtvätt Badborste Dusch Schampo Skrubber

 1. S****a

  Fungerar utmärkt för tjockt hundschampo. Hjälper till att borsta hunden på djupet vid badet! Bra köp

 2. L***s

  Älskade den här skrubben, den är lätt att använda på mitt husdjur. De mjuka silikonnopparna är tillräckligt robusta för att skapa ett lödder.

 3. L**y

  Jag köpte den här för att använda på min valp och den har gjort badtiden mycket enklare!!! Fungerar bättre än att skrubba med händerna och hälla tvål över hela hundens kropp!

 4. W****l

  Min hund gillade de mjuka borstarna. Hjälper perfekt till att rengöra min hund från huvud till tassar😊

 5. H***n

  Detta har varit den enda borsten som min hund älskar! Jag hade svårt att använda andra borstar eftersom han aldrig gillade dem, men han älskar när jag använder den här under badet. Rekommenderad

 6. O****r

  Jag älskar den här. Jag fick den precis idag och rengjorde båda mina hundar på under 30 minuter! Skulle rekommendera.

 7. E****y

  Det här är en fantastisk liten apparat. Den är tillräckligt mjuk för att inte irritera min hunds hud men tillräckligt robust för att göra en bra skrubba!

 8. P****k

  Jag älskar att den gör det så enkelt att tvätta mina hundar och de älskar det! Den rengör dem väl och de älskar den masserande känslan! Tack!!!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Hundtvätt Badborste Dusch Schampo Skrubber