⏰Försäljningen slutar maj 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Verktygssats för Borttagning av Loppor och Fästingar

(5 kundrecensioner)
Rea!

Verktygssats för Borttagning av Loppor och Fästingar

(5 kundrecensioner)

kr233.00 kr154.99

Rensa
Snabb lindring från irriterande skadedjur

Upplev en ny nivå av bekvämlighet med denna verktygssats för borttagning. Dess förstklassiga design ger effektiv eliminering av irriterande loppor och fästingar. Se till att din hund får ett friskare och gladare liv genom att förebygga hudinfektioner och sjukdomar.

Praktisk

Husdjursägare kan ta itu med skadedjursproblemet hemma. De enkla instruktionerna gör vårt verktyg användarvänligt. Det hjälper till att upprätthålla ditt husdjurs välbefinnande. Det i sin tur minskar veterinärbesöken och de medicinska kostnaderna.

Mångsidig

Satsen innehåller borttagare i 3 olika storlekar. Du kan bli av med alla parasiter, oavsett typ. Detta ger flexibilitet och tillförlitlighet vid hantering av detta problem.

Smärtfri

Vårt avlägsnandeverktyg garanterar en enkel extraktion utan att orsaka obehag. Ditt husdjur kommer inte att uppleva något lidande under proceduren.

5 recensioner av Verktygssats för Borttagning av Loppor och Fästingar

 1. C******a

  Gör exakt vad du förväntar dig att en fästingborttagare ska göra. Jag gillar att den är liten nog att ha i en kvinnas handväska.

 2. M****l

  Jag använder bara den lilla storleken, men det finns tre storlekar i förpackningen. Naturligtvis gillar min hund inte dessa behandlingar, men pincetten hjälper verkligen till att ta bort fästingarna.

 3. S****d

  jj Det är en bra utrustning. Det finns tydliga instruktioner. Jag är nöjd med köpet! Rekommenderas!

 4. S***a

  Min son skulle campa och jag behövde ta med mig en fästingborttagare för säkerhets skull. De kommer i en stor liten påse med instruktioner tryckta på den.

 5. P****k

  Det ser precis ut som bilden. Vi brukade ta vår hund till veterinären efter promenader i skogen, men nu tar vi bort fästingar hemma. 5 stjärnor!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

fästingborttagare, fästingborttagare för hundar, fästingborttagningsverktyg, fästingborttagningsverktyg för hundar
Verktygssats för Borttagning av Loppor och Fästingar