⏰Försäljningen slutar juni 19⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Jakthund Träningshalsband

(3 kundrecensioner)
Rea!

Jakthund Träningshalsband

(3 kundrecensioner)

kr810.00 kr404.99

Rensa

Håll din hund under din kontroll med rätt träningshalsband!

Du kan få din välartade pojke snabbare och enklare än du trodde! Korrigera sådana vanliga problem med hundars olydnad som oönskad skällning, bettning, grävning eller skenande med en knapptryckning. Använd den programmerbara fjärrkontrollen och den supervattenresistenta halsbandsenheten, så att ditt husdjur kan simma eller gå i regn med den. Dessutom passar det här jakthalsbandet till alla hundraser: små, medelstora och stora med den maximala justerbara längden på remmen upp till 67 cm (26,4).

Anpassa din valps träningspass med ett av tre träningslägen: ljudvarning, vibrationsvarning och chock. Du är säker på att få deras uppmärksamhet med nästan 100 intensitetsnivåer att välja mellan! Med en fjärrkontroll på långdistans upp till 800 meter och en blå bakgrundsbelyst LCD-skärm kan detta användarvänliga halsbandssystem användas när som helst och var som helst. När träningstiden är slut kan du enkelt ladda upp mottagaren och sändaren tillsammans. Detta fjärrstyrda halsband kommer att vara din goda assistent när du jagar eller tränar med din hund!

 

VIKTIGA FÖRDELAR

 

✔️ LED-LJUSINDIKATOR – Hjälper dig att kontrollera din hund även i dåliga ljusförhållanden.

✔️ FJÄRRSTÄNGARE – Det finns 3 signalkanaler på fjärrkontrollsändaren och den kan styra 3 mottagare av samma modell samtidigt. Du kan träna 3 hundar från samma fjärrkontroll!

✔️ LADDNINGSKABEL MED DUBBLA ÄNDAR – Du kan ladda uppladdningsbar sändare och mottagare samtidigt med en medföljande USB-laddningskabel med dubbla ändar på 4 timmar med en standby-tid på cirka en vecka.

✔️ AUTOMATISK ENERGIBESPARING – Automatiskt standby-läge och minnesfunktioner.

✔️ SAFE KONTAKTPUNKTER – Kontakterna är tillverkade av hudvänlig mjuk plastsilikon och slitstark ABS. Kontakten som kommer i kontakt med husdjurets hud är mjuk plast istället för metalländan, bekväm och säker för ditt husdjur.

 

I paketet ingår:
1 fjärrkontroll
1 mottagarhalsband
1 justerbar nylonrem
1 USB-laddningskabel
1 laddare

 

Obs: Använd först vibrations- eller tonläge. Chockläge rekommenderas endast i nödfall och rekommenderas inte som en form av positiv beteendesträning.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

3 recensioner av Jakthund Träningshalsband

  1. E***y

    Ett bra träningshjälpmedel!

  2. T****a

    Jag hade en svår hund att få bort från att jaga katter. Det här halsbandet fungerade. Nu tittar han bara på när de går förbi. Bra idé

  3. R****d

    Detta fungerar utmärkt! Vi har en Russell Terrier. Vibrationerna är tillräckliga för att få hans uppmärksamhet och hjälpa honom att komma tillbaka till oss. Vi är mycket nöjda med denna produkt!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Jakthund Träningshalsband