⏰Försäljningen slutar april 17⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Hundgrind för Inomhusbruk Nätstängsel Barriär för Hemmet

(5 kundrecensioner)
Rea!

Hundgrind för Inomhusbruk Nätstängsel Barriär för Hemmet

(5 kundrecensioner)

kr525.00 kr349.98

Rensa
Storleksguide
Håll din hund säkert instängd

PrimDog inomhusgrind är ett måste för husdjursägare. Den erbjuder en idealisk lösning för att hålla de lurviga djuren säkra. Denna hållbara barriär säkerställer att ditt husdjur inte kommer åt riskfyllda områden i huset. Känn dig trygg med vetskapen om att din hund är omhändertagen.

Enkel att installera
De medföljande stolparna och självhäftande krokarna gör installationen enkel. Du behöver inga särskilda verktyg eller professionell hjälp för att få jobbet gjort.
Skydd av huset
Vårt inomhusstängsel förhindrar potentiell oreda, vilket leder till ett rent och stressfritt hem. Dina möbler och andra hushållsartiklar förblir intakta. Inga fler repor på dörrar eller väggar.
Frihet för ägarna
Med den här grinden kan du fortsätta med dina uppgifter utan bekymmer. Den hjälper till att skapa gränser utan att begränsa din rörelsefrihet. Det är en verklig förändring för husdjursägare.
Hållbar

Nätet är tillräckligt starkt för att klara även de kraftigaste stötar. Det är motståndskraftigt mot tuggning och repor, vilket garanterar långvarig användning.

Hopfällbar

PrimDogs inomhusgrind är lätt att fälla ihop och förvara. Den tar inte upp mycket plats när den inte används, vilket gör ditt hem mer lättstädat.

Bärbar

Du kan enkelt ta med dig vårt hundstängsel vart du än går. Detta gör din husdjursskötsel bekvämare.

Storleksguide
SIZELENGTHWIDTH
cminchcminch
S11043.317228.35
L13051.187228.35

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

5 recensioner av Hundgrind för Inomhusbruk Nätstängsel Barriär för Hemmet

 1. J*e

  kkGrinden är lämplig för att förhindra att husdjur använder trappan. Grinden är lätt att installera, lätt att ta bort och sätta tillbaka på plats. Inte avsedd för barn.

 2. Z**h

  hhFick exakt vad jag beställde. Köpte den här grinden för att hindra valpen från att vandra runt på natten. Valpen är för smart och insåg att han kunde klämma sig genom gapet och insåg sedan att han lätt kunde tugga genom nätet.

 3. H****r

  ggGrinden håller hunden borta från källaren och övervåningen när vi sover. Hunden slet av en av remmarna, men det var lätt att fixa.

 4. G**n

  hhJag köpte grinden som ett tillfälligt staket. Hunden sitter stilla och försöker inte ta sönder dem. Jag gillar att stängslet är genomskinligt och att jag kan se vad som händer med hunden. Jag rekommenderar det!!!

 5. A****y

  Jag har funderat länge på hur jag ska kunna stänga in min hund på natten så att hon inte går in i sovrummet. Om jag stänger dörren börjar hon gnälla. Så när jag såg detta staket beställde jag det direkt. Det är helt enligt beskrivningen och installationen är enkel. Tack!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa
Storleksguide

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

hundgrind inomhus, hundstängsel inomhus, valpstängsel inomhus, hundgrindar för hemmabruk, hundbarriär inomhus
Hundgrind för Inomhusbruk Nätstängsel Barriär för Hemmet