⏰Försäljningen slutar juli 20⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Bärbar Hund Vattenflaska

(2 kundrecensioner)
Rea!

Bärbar Hund Vattenflaska

(2 kundrecensioner)

kr465.00 kr309.98

Rensa

Håll din pälsbeklädda vän våt när du är på språng med den bärbara vattenflaskan!

 

Bristen på vatten kan inte hindra dig och din pälskamrat från att gå ut på stigarna. Med den bärbara vattenflaskan kan du dela färskt vatten med din hundkamrat utan att behöva oroa dig för att han ska bli uttorkad. Den är perfekt att ta med på vandringar, bilresor eller till den lokala parken. Och du kommer att älska det faktum att den här delbara och bärbara vattendispenseraren är tillverkad av BPA-fri plast, vilket bidrar till att hålla både dig och din hund glada och friska.

 

Finns i 4 färgalternativ: rosa, turkos, vit och blå. Till skillnad från tråkiga flaskor kan du matcha ditt husdjurs sele eller halsband för att få ditt husdjur att se mer bländande och enastående ut i mängden!

Dessutom finns det 2 storlekar att välja mellan: 350 ml och 550 ml. Det är fullt tillräckligt för utomhuspromenader, vandringar eller resor. Du kan enkelt lägga den i din väska på grund av den kompakta storleken på flaskan. Eller så kan du ha den vid din hand när du behöver den tack vare den bifogade remmen.

 

VIKTIGA FÖRDELAR

 

✔️ SÄKERT MATERIAL – Den bärbara hundvattenflaskan är tillverkad av högkvalitativt, hållbart och säkert material, så se till att ditt husdjur är helt säkert när han använder vår hundvattenflaska.

✔️ INGET LÄCKADESIGN – Med låsnyckelfunktionen läcker flaskan inte alls. Du kan sätta den i din ryggsäck och den blir inte våt.

✔️ BEKVÄMLIGT – Du kan enkelt vattna din hund med en handgrepp. Tryck bara på vattennyckeln för att fylla på vattnet och släpp den sedan för att stoppa vattnet.

✔️ INGET VATTENAVFALL – Oroa dig inte för att slösa vatten längre. Oanvänt vatten kan enkelt gå tillbaka till behållaren genom att trycka på vattennyckeln.

 

Observera: Tvätta inte vattenflaskan i en diskmaskin.

 

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

2 recensioner av Bärbar Hund Vattenflaska

  1. R***n


    Jag älskar den här lilla flaskan. Jag brukar ta med min hund till hundparken, och jag såg någon i parken som bar den här flaskan. Gick hem och köpte den till min valp. Jag känner mig glad att min hund dricker friskt rent vatten.

  2. F******y

    Fungerar utmärkt! Jag har den i bilen för min hund och använder den när vi åker nästan var som helst

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Bärbar Hund Vattenflaska