⏰Försäljningen slutar maj 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Fjärrstyrd Hundträningshalsband

(2 kundrecensioner)
Rea!

Fjärrstyrd Hundträningshalsband

(2 kundrecensioner)

kr848.00 kr564.98

Rensa

Träna din hund i grundläggande lydnad i parken eller i bekvämligheten av din bakgård!

Varje hund har sin egen personlighet och en dag står varje ägare inför problemet att etablera en ledarposition och lära sin lurviga vän lydnad. Belöning och bestraffning i rätt tid kan effektivt och snabbt träna hundens beteende och korrigera dåliga vanor. Vårt fjärrstyrda träningshalsband kan bli ett ovärderligt verktyg vid träning och korrigering av husdjurens beteende för både professionella tränare och hundägare.

Apparaten har tre träningslägen – ljud, vibrationer och statisk chock med justerbara vibrationsnivåer och statisk stimulering från 1 till 99. Det breda utbudet av stimulering passar alla hundpersonligheter, från milda till de mest envisa. Vi rekommenderar att du provar nivåerna gradvis för att hitta den rätta när du använder detta träningssystem för husdjur för första gången, då kommer din hund att ge det bästa svaret.

Lämplig för hundar i alla storlekar – träningshalsbandet kan användas för små, medelstora och stora hundar med en rem som passar halsstorlekar på 67 cm (26″).

VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ FJÄRRSTYRNING – Fjärrstyrning på långt avstånd utan störningar inom ett avstånd på upp till 800 meter. Fjärrkontrollen kan kopplas ihop med 3 mottagare av samma modell!

✔️ INTERFACE KNAPPARNA – Systemet är mycket enkelt att använda. Det är lätt att välja och växla mellan olika lägen. Dessutom kan du justera vibrations- och stimuleringsnivåerna enligt ditt husdjurs beteende.

✔️ KOMFORT OCH SÄKERHET – Ledande silikon gör det möjligt att göra det avlägsna chockhalsbandet bekvämare för alla hundar. Det är tillverkat av överlägset material som är mjukt för dina hundar och som inte irriterar eller stör dem.

✔️ VATTENTÄTHET – Halsbandsmottagaren är vattentät, så din hund kan säkert leka i regn och till och med simma med halsbandet. Nu kan du ta med din hund till stranden för att spela spel utan att oroa dig för att enheten ska hamna i vattnet.

✔️ OMEDELBAR VÄCKNINGSFUNKTION – Du behöver bara trycka på någon knapp på fjärrkontrollen för att få den att fungera efter standby. Fjärrkontrollen kommer omedelbart att väcka mottagaren, förutom att enheten också vaknar av minsta hundrörelse.

✔️ LADDNING – Mottagaren och fjärrkontrollen kan laddas helt samtidigt på 4 timmar. Extra lång batteritid ger dig kontinuerligt arbete med enheten under en hel vecka!

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

2 recensioner av Fjärrstyrd Hundträningshalsband

  1. H****a

    Jag använde det här halsbandet för att få mina två valpars uppmärksamhet och låta dem lyssna. Det var mycket effektivt på ljudinställningen och jag behövde bara använda vibrationsfunktionen ett par gånger. De lugnade sig omedelbart och lyssnade. Vi är alla nöjda med köpet!

  2. R****a

    Den här kragen är till stor hjälp! Jag har inte ens behövt använda chockfunktionen ännu. Rekommenderas starkt

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Fjärrstyrd Hundträningshalsband