⏰Försäljningen slutar juli 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Shock Hund Träningshalsband

(3 kundrecensioner)
Rea!

Shock Hund Träningshalsband

(3 kundrecensioner)

Det ursprungliga priset var: kr780.00.Det nuvarande priset är: kr344.96.

Slut i lager

Träna din älskade hund på ett säkert, effektivt och ändamålsenligt sätt med det här chockhalsbandet!

Chockhalsbandet kombinerar många av de funktioner och element som vanligtvis återfinns i hundträningshalsband. Men tack vare den ergonomiska utformningen är fjärrkontrollen bekväm att hantera under träningen, vilket gör dem bekymmersfria. Du behöver inte gå igenom menyer för att komma till andra funktioner, vilket är särskilt viktigt när du kontrollerar din hund. Det justerbara halsbandet upp 67 cm (26″) kommer att vara perfekt för hundar i alla storlekar från 5 till 50 kg. Dessutom är halsbandsmottagaren vattentät så att du kan ta med dig din lurviga vän vart du än är.

Du kan snabbt få en belöning i form av ditt husdjurs goda beteende med 3 träningslägen: pip, vibration eller chock. Vibrations- och chocklägena har 100 olika intensitetsnivåer!

Du kan snabbt justera intensiteten med den roterande, lättanvända ratten på toppen. Det hjälper dig att träna din hund enklare och mer humant.

Alla dessa bonusar gör att du kan använda den med en hand utan att titta, så att du kan fokusera mer på din hund. Den har den uppdaterade snabbladdningstekniken och möjlighet att ladda båda enheterna samtidigt. Det här träningshalsbandet är alltid redo när du är det!


 

VIKTIGA FÖRDELAR

 

✔️ ENKEL HANTERING – Inga komplicerade skärmar eller växlar att röra sig med. Nu är det lika enkelt att byta läge som att trycka på en knapp. Oberoende funktionsknappar med omedelbar respons och tydlig indikering garanterar en lyckad träning utan risk för felmanövrering. Dessutom kan du snabbt justera chockintensiteten med en lättanvänd ratt.

✔️ SNABBVAL INTENSITET – Justeras med en ergonomiskt byggd ratt som möjliggör mer responsiv och human träning. Med 100 intensitetsnivåer kan du hitta optimal stimulering för ditt husdjur, beroende på dess storlek, beteende och omgivande ljud.

✔️ SNABB LADDNINGSPROCESS – Med enkel och snabb parningsprocess kan du ladda styrenheten och mottagaren samtidigt.

✔️ JUSTERBAR KRAGE – Perfekt för att passa små, medelstora och stora hundar. Dessutom är den vattentät så att du kan träna i alla miljöer.

✔️ LÅNG RÄCKVIDD PÅ DISTANS – Den trådlösa styrningens räckvidd är upp till 800 m.

Paketet innehåller:

1 fjärrkontroll, 1 mottagare, 1 nylonband, 1 testlampa, 1 laddare och splitterkabel, 1 USB-kabel och 2 kontaktpunkter.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

3 recensioner av Shock Hund Träningshalsband

  1. M****n

    Skällandet slutade på tre dagar med detta halsband. Helt humant. Jag rekommenderar det starkt.

  2. Q***n

    Fantastisk produkt! Fungerar utmärkt på min hund!

  3. T**

    Bra produkt. Långt batteri, välgjord.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *