⏰Försäljningen slutar maj 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Gnisslande Tuggleksak med Djur för Do

(6 kundrecensioner)
Rea!

Gnisslande Tuggleksak med Djur för Do

(6 kundrecensioner)

kr490.00 kr244.99

Rensa
Håll din hund glatt sysselsatt

Letar du efter den perfekta presenten till din lurviga vän? Vår tuggleksak är utformad för att ge husdjur full underhållning. Rädda dina skor och möbler från förstörelse samtidigt som du ser till att din hund har roligt.

Interaktiv lek
Det är en oemotståndlig distraktion som ger din hund motion och stresslindring. Den inbyggda squeakern kommer att upprätthålla en hög nivå av spänning och entusiasm. Vår djurleksak är ett roligt sätt att hålla din lurviga vän aktiv.
Glädje utan att förstöra
PrimDog-leksaken har ingen fyllning inuti. Det betyder att du inte behöver städa upp efter ditt husdjurs lek. Det är en problemfri lösning för djurägare.
Tandhälsa
Tuggaktivitet bidrar positivt till förbättringen av husdjurens tänder. Det hjälper till att stärka deras tandkött.
Säker

PrimDogs pipleksak är tillverkad av giftfria material. Den kan användas hela dagen utan att skadas.

Enkelt underhåll

Leksaken är lätt att tvätta. Säkerställ en ren och hygienisk miljö för ditt husdjur.

Slitstark

Dess tjocka tyg tål även den mest aggressiva leken. Detta garanterar en lång livslängd för vår tuggleksak, som blir en bra investering.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

6 recensioner av Gnisslande Tuggleksak med Djur för Do

 1. T***a

  jjMin medelstora hund blev genast entusiastisk över dessa små kryp. Än så länge ser leksaken bra ut, men jag är säker på att den inte kommer att hålla länge. Jag är nöjd med köpet!

 2. U**a

  Vi leker med den här leksaken varje dag, jag drar i den och hunden tuggar på den. Jag kan se hundens djuriska instinkter sparka in. Jag tar den bruna (ekorre) med mig på promenader och låter henne bära den hem som byte. Rekommenderas!!!

 3. A****d

  Den ser bättre ut än vad den gör på bilden. De pipande delarna inuti fungerar inte riktigt längre. Min hund tuggar på allt så jag är inte förvånad.

 4. A*****n

  kkHunden älskade leksaken. Vi tar det med oss på alla resor och promenader. Det sys kvalitativt, det finns ingen främmande lukt. Jag rekommenderar!

 5. E*a

  Ser ut som på bilden. Bra värde för pengarna! Leksaken är vacker, hållbar. Och viktigast av allt, jag kan se att min hund är galen i den!!!

 6. W**y

  Jag köpte leksaken för 2 månader sedan för min valp, han har ännu inte förstört den. Leksaken är gjord av robust tyg och min hund biter dem tillräckligt hårt för att förstöra squeakers, utan några andra tecken på skador på leksaken.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

hundleksaker, tuggleksak för hundar, pipleksak för hundar, djurleksak för hundar
Gnisslande Tuggleksak med Djur för Do