⏰Försäljningen slutar april 17⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Interaktiv Hundleksak

(3 kundrecensioner)
Rea!

Interaktiv Hundleksak

(3 kundrecensioner)

kr548.00 kr364.98

Rensa

Håll ditt husdjur mentalt och fysiskt stimulerat när det äter med den interaktiva leksaken!

Denna interaktiva hundleksak ger ditt husdjur en intressant sysselsättning! Nu är det lättare att mata och roligt att leka! Leksaken ökar IQ, fysisk aktivitet, minskar destruktivt beteende och får depressioner att försvinna.

Med det här verktyget som har funktionen av en matare kan du ge näring till din hund med justerbara portioner mat enligt ditt husdjurs behov. Matningsmängden kan kontrolleras med hjälp av knappen på leksakens sida. Matdispensern är enkel att använda: skruva bara av det övre locket för att lägga i djurfoder.

Tillverkad av säkert, giftfritt och förstklassigt material som inte skadar din pälsvän. Finns i ljusa färger: rosa, orange och grönt. Lockar till sig din hunds uppmärksamhet och intresse.


 

VIKTIGA FÖRDELAR

 

✔️ HÄLSOSAM MAT – Leksaken är bra för hundar att leka med när de äter mat. Den hjälper till att minska husdjurens destruktiva beteende genom hälsosam lek och motion, samtidigt som den upprätthåller husdjurens vakenhet och tillfredsställer deras jaktinstinkt. Det hårda arbetet kommer att belönas med mat som kommer ut ur mataren.

✔️ KONTROLL AV NÄRINGSTILLFÖRSEL – Genom att lägga en viss portion djurfoder i leksaken kontrollerar du hur mycket mat din hund äter. Ditt husdjur kommer inte att ha något annat val än att äta det som delas ut. Leksaken kan bromsa husdjurens matning och förhindra uppblåsthet och fetma. Dessutom är hålet för läckage av godis justerbart, så leksaken är lämplig för nästan alla typer av snacks.

✔️ ERGONOMISK UTFORMNING – Med hjälp av tumlarens design väcker leksaken intresse och aptit. Dessutom kommer bollen att stå kvar oavsett hur husdjur rullar bollen.

✔️ LÄTT ATT RENGÖRA – Skruva av locket för att lägga till mat eller godis. Rengör med varmt löddrigt vatten del för del. Skölj och torka innan du fyller på mat.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

3 recensioner av Interaktiv Hundleksak

  1. M****a


    Min valp älskar verkligen den här bollen! Först kunde hon inte förstå vad som fanns i den, men sedan kunde hon inte sluta spela! Den håller henne sysselsatt.

  2. R****t

    Leksaken kom precis som annonserat. Den är mycket robust och rolig att titta på.

  3. R****d

    Den här bollen håller min hund aktiv, nyfiken och hjälper honom att leka ensam. Jag är mycket nöjd med det här köpet.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Interaktiv Hundleksak