⏰Försäljningen slutar juli 20⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Hundskål I Rostfritt Stål

(3 kundrecensioner)
Rea!

Hundskål I Rostfritt Stål

(3 kundrecensioner)

kr310.00 kr154.99

Rensa

Matskålen i rostfritt stål är hållbar och tål att tuggas! Perfekt för att hålla din hunds mat och vatten!

Skålen i rostfritt stål går inte sönder om den tappas eller tippas omkull, till skillnad från keramiska skålar, och den är tuggmotståndskraftig, till skillnad från plastskålar. De är också diskmaskinsäkra och håller inte kvar lukter, vilket gör dem mer hygieniska än andra alternativ. Den har en snygg textur som passar till alla inredningar i hemmet. Två slitstarka och långlivade skålar i rostfritt stål passar in i det färgglada plaststället. De är perfekta både för mat och vatten av alla temperaturer.

Du kan lägga till lite färgglada kulor till din husse med tre färgalternativ: rosa, blått och grönt. Så du kan hitta den perfekta passformen för din hunds fina matupplevelse. Den rekommenderas för små hundar.

 

VIKTIGA FÖRDELAR

 

✔️ MÅNGSIDIG ANVÄNDNING – Med de två multifunktionella skålarna i ett stativ kan du förse din hund med mat och vatten eller mata två hundar eller katter samtidigt.

✔️ SLITSTARKT MATERIAL – Tillverkad av giftfritt, hållbart material av rostfritt stål som skyddar ditt husdjurs hälsa. Det är hygieniskt, säkrare och säkrare för ditt husdjur att äta.

✔️ BEKVÄMT – Båda sidorna har spår och själva stativet har en bågform. Det är enkelt och bekvämt att plocka upp hundskålen i stål från golvet och bära den.

✔️ LÄTT ATT RENGÖRA – Skålarna är avtagbara, så du behöver inte ta ner hela skålen för att rengöra. Dessutom är den diskmaskinssäker. Placera den bara i det översta hyllan i din diskmaskin för enkel rengöring eller handtvätt. Stativet kan enkelt torkas av med en våt trasa.

 

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

3 recensioner av Hundskål I Rostfritt Stål

  1. H***n


    Älskar dessa skålar!! Lätt att rengöra och ser vackra ut

  2. R****d


    De är mycket fina och inte alls tunga. Jag ÄLSKAR färgen!

  3. B******e

    Absolut perfekt för min elev!! Jag älskar att de kan staplas i varandra så att de sparar utrymme. Precis vad jag behövde!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Hundskål I Rostfritt Stål