⏰Försäljningen slutar april 17⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Vibration Hund Träningshalsband

(11 kundrecensioner)
Rea!

Vibration Hund Träningshalsband

(11 kundrecensioner)

kr1,270.00 kr634.99

Rensa

Träna din tass-tner med respekt och kärlek! Lär snabbt och effektivt gamla hundar nya trick – och nya hundar gamla trick!

Stoppa snabbt, säkert och effektivt din hundkamrats oönskade beteende med vibrationsträningshalsbandet. Oavsett om du vill korrigera överdriven skällning eller aggressivt dragande i kopplet, eller om du bara vill öka säkerheten vid promenader utan koppel, hjälper det här halsbandet dig att kontrollera din bästa vän. Det här högkvalitativa plastnylonhalsbandet och den lätta mottagaren sitter bekvämt. Det är tillräckligt hållbart för att klara alla väderförhållanden och aktivitetsnivåer. Finns i flera färgalternativ: svart, röd och orange.

Med ett kontrollområde på 300-500 meter och tre korrigeringslägen (chock, vibration, ton) kan du helt anpassa träningen efter dina specifika behov. Med 5 justerbara vibrations- och chocknivåer kan du finjustera korrigeringsnivån för att uppnå positiva resultat med alla valpar. LCD-fjärrkontrollen visar tydligt läge, nivå och batteritid. De 3 tydliga lägesknapparna gör att du snabbt kan korrigera din hund när den beter sig illa utan att behöva titta ner på apparaten.

VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ LÄMPLIG FÖR ALLA HUNDAR – Slitstarkt, justerbart nylonhalsband passar små, medelstora och stora hundar och valpar med en vikt på 6,8 kg (15 lbs) eller mer. Halsbandet är 3,5 cm – 68,5 cm (14 – 27 tum) långt.

✔️ LCD-FJÄRRKONTROLL – Kommer ihåg tidigare inställningar och visar tydligt läge, nivå och batteritid. Dessutom antar fjärrkontrollen ergonomisk design. Den är mycket bekväm att använda och lätt att bära.

✔️ ANVÄNDARVÄNLIGA LÄGESKNAPPAR – Den distinkta storleken och de olika formade stötarna på de tre korrektionslägesknapparna gör det möjligt att använda dem ”blint” utan att behöva titta ner på enheten.

✔️ 5 JUSTERBARA NIVÅER – Du kan snabbt justera chockintensiteten med en lättanvänd ratt. Den är idealisk för att förstärka hundens lydnad inomhus och utomhus.

✔️ STARKT BATTERISYSTEM – Halsbandet är uppladdningsbart och sparar ström när det inte används. Dessutom har det en indikator för låg batteriladdning.

I paketet ingår: 1 LCD-fjärrkontrollsändare, 1 halsbandsmottagare, 1 nylonband, 1 USB-laddare, 1 testlampa.

 

OBS: halsbandsmottagaren är vattentät, men inte fjärrkontrollen!

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

11 recensioner av Vibration Hund Träningshalsband

 1. M***


  Den här saken är så hjälpsam! Jag använde den för att korrigera mycket små beteenden när min hund går ut, och det fungerade som en charm!

 2. U**


  Fungerar utmärkt! Jag har bara behövt använda pipalternativet och min skällande pojke lyssnar mycket bättre! Halsbandet ser bekvämt ut för daglig användning. Jag skulle rekommendera det!

 3. L***a


  Produkten fungerar utmärkt. Den har verkligen hjälpt oss. Nu reagerar min hund bättre på kommandon utan att ha halsbandet på.

 4. W****w


  Ett bra träningsverktyg. När jag går med min hund i koppel har jag detta halsband på mig för att få hans uppmärksamhet och fokusera tillbaka på promenaden (i de fall då han blir upprörd över att se en annan hund eller något annat). Mycket nöjd med det.

 5. E***a


  Jag köpte den här till min hund som ständigt skäller. Vibrationerna räcker för att avskräcka min hund från att fortsätta skälla. Den är fantastisk!

 6. Q***n

  Vibrationen är allt jag behövde för att korrigera min hunds beteende. Jag är så nöjd med detta träningsverktyg!

 7. J***a

  Först var jag ganska skeptisk till dessa träningshalsband, men jag måste säga att jag är glad att jag valde det här. Vibrationsläget har fungerat bra. Jag skulle rekommendera denna enhet.

 8. M****a

  Vi behövde verkligen hjälp med att träna vår hund, men använde bara vibrationsläget. Han har reagerat så bra. Det skadar honom inte och får hans uppmärksamhet så att han lyssnar på våra kommandon. På det hela taget är detta ett fantastiskt halsband!

 9. K***n

  Fantastisk produkt! Min hund lyssnar på mig hela tiden nu och står vid min sida!

 10. G****a

  Jag har alltid varit tveksam till att använda ett sådant halsband för hundar. Så jag förväntade mig aldrig att behöva använda ett träningshalsband på min valp, och jag var tvungen att inse att det är ett verktyg och inte ett straff, när det används på rätt sätt. Jag skulle rekommendera detta halsband till alla som behöver träna sin hund.

 11. F***a

  Jag rekommenderar starkt detta halsband till alla hundägare som behöver hjälp med träningen!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Vibration Hund Träningshalsband