⏰Försäljningen slutar maj 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Reflekterande No-Pull-hundsele Med Anpassad Tagg

(3 kundrecensioner)
Rea!

Reflekterande No-Pull-hundsele Med Anpassad Tagg

(3 kundrecensioner)

kr320.00 kr159.99

Rensa

Avhåll din hund från att dra på ett säkert och skonsamt sätt med det här No-Pull-harnesset!

Om du någonsin har försökt att styra en valp som går i sicksack eller gå med en hund som är mycket starkare än du, vet du att ett enkelt koppel och halsband ibland inte räcker till. För dessa situationer är en sele en lösning. Säkerhet, komfort och lydnadsträning är några av de många anledningarna till att lägga till en sele till dina dagliga promenader med hunden. Vår sele fördelar vikten jämnt över din hunds ram för att motverka dragning, vilket resulterar i obehindrad kontroll och komfort på samma gång. Den dragfria konstruktionen ser till att du inte längre begränsar din hunds nacke och bröstkorg eller orsakar allmänt obehag. Den är ett måste för hundar med platt ansikte, vars unikt formade ansikten ofta gör det svårt att andas.

Den här lätta selen är tillverkad av mjukt, andningsbart nätmaterial som inte stänger in värme eller vatten och håller hunden sval när den går. Den har ett justerbart bröstband som är skonsamt mot huden och omsluter din hunds bål för att ge en bekväm och säker passform. Den har också ett snabbspänne för snabb och enkel justering, och det finns en D-ring för att fästa ett koppel. De reflekterande remsorna hjälper till med synligheten vid kvällspromenader. Med ett utbud av storlekar från XS till XXL får du den perfekta passformen för ditt husdjur. Den är främst gjord för att ge din hund rörelsefrihet så att den kan springa och utforska utan begränsningar.

Every dog is unique and different. Now you can express your dog’s individuality through the free customizable name tag. Whether it’s’ expressing your dog’s intelligence with a clever slogan or personalizing it with the traditional name and phone number, the custom label makes your pet easily identifiable, so when your dog gets lost, you can return it home safely.

Varje hund är unik och annorlunda. Nu kan du uttrycka din hunds individualitet med hjälp av den kostnadsfria anpassningsbara namnbrickan. Oavsett om du vill uttrycka din hunds intelligens med en smart slogan eller personifiera den med det traditionella namnet och telefonnumret gör den anpassade etiketten ditt husdjur lätt att identifiera, så att du kan återföra den säkert hem när din hund går vilse.

Vår sele utan dragning tränar inte bara din hund att gå på rätt sätt, utan den är också enkel att ta på sig:

 • Sätt på hunden selen.
 • Lätt att ta på och av spännet med låsdesign.
 • Justera bandet med snabbspänne.
 • Ta bort eller sätt fast kardborrebandsetiketten.

 

VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ PERSONLIG NAMNBRICKA – Uttryck din hunds personlighet med egna slogans eller inkludera din hunds namn och telefonnummer för extra säkerhet.
✔️ INGEN DRAG DESIGN – Genom att använda en hundsel som inte drar kan du göra promenader roligare, minska dragbeteenden avsevärt och förhindra att din hund skadar sig själv.
✔️ REFLEKTERANDE SÄKERHET – Reflekterande remsor ger synlighet oavsett om det är dag eller natt, vilket garanterar hundens säkerhet.
✔️ BEKVÄM OCH LÄTT ATT TA PÅ – Tillverkad med en enkel step-in-stil kan du justera hela selen för din hunds komfort under längre promenader eller vandringar.
✔️ HÖGKVALITATIVT TYG – Tillverkad för långvarig användning av ett mjukt och andningsbart nätmaterial som är perfekt för att låta luften strömma igenom under varma dagar, den kommer att krama ditt husdjur säkert samtidigt som den är skonsam mot dess hud.

 

STORLEKSDIAGRAM

Se till att mäta din hund för att få en korrekt storlek innan du köper den, så att den passar perfekt.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

3 recensioner av Reflekterande No-Pull-hundsele Med Anpassad Tagg

 1. V***a

  Jag älskar verkligen den här selen. Den är mycket välgjord! Det personliga ID-kortet sitter på kardborrband för att det ska vara lätt att byta eller byta ut det. Bra objekt för dina hundar!

 2. S***e

  Selen är av god kvalitet. Känns robust, passformen är bra och mycket lätt att sätta på. Den hindrar verkligen min hund från att dra. Bra vandringssele överlag

 3. M***e

  Bekvämt för vår hund, men samtidigt mycket tåligt. Välgjord och robust. Bra värde för priset och jag gillar att du kan anpassa lapparna

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Reflekterande No-Pull-hundsele Med Anpassad Tagg