⏰Försäljningen slutar juli 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Uppladdningsbart Hundhalsband med LED-Ljus som Blinkar

(12 kundrecensioner)
Rea!

Uppladdningsbart Hundhalsband med LED-Ljus som Blinkar

(12 kundrecensioner)

kr368.00 kr244.99

Rensa
Size guide
Lys upp din hund för ökad säkerhet

PrimDog-halsbandet är byggt för att garantera din sinnesfrid. Det gör det genom att lysa upp ditt husdjur, vilket gör det mycket synligt under kvällar eller dimmigt väder. Den förstärkta synligheten skyddar din hund, eftersom cykel- eller motorfordonsförare kan upptäcka och reagera på skenet. Förutom denna funktionella fördel ser vårt LED-halsband snyggt ut tack vare de många ljusa färgerna. Ditt husdjur kommer att få många komplimanger från andra hundägare.

Lätt att använda
Tack vare det smarta spännet är det enkelt att ta av PrimDog-halsbandet. Nyp bara till med två fingrar så har du enheten i dina händer. Med en enda knapptryckning tänds lampan. Att använda vårt halsband är en barnlek.
Främjar säkerheten
De inbyggda ljusstarka LED-lamporna med platta optiska fibrer gör din hund synlig för bilister och cyklister. De kan se ljusskenet på upp till 500 meters avstånd och reagera på det tidigt och vidta åtgärder för att stoppa fordonet. Detta ger säkerhet för ditt älskade husdjur i svagt ljus.
Tät passform
Vårt nackband har ett justerbart band. Genom att reglera längden kan du se till att det sitter bekvämt och säkert på din hunds hals.
Uppladdningsbar

PrimDogs halsband har ett batteri som drivs av en praktisk USB-kabel. Det gör att du kan ladda upp halsbandet utan att behöva köpa engångsbatterier.

Slitstark

Halsbandet är tillverkat av högkvalitativa material och klarar många promenader. Det innebär att du inte behöver byta ut vår enhet ofta.

Lättvikt

Vårt halsband är tillverkat av lätta material. Det innebär att vår enhet inte väger tungt på hundens hals. Ditt husdjur kan bära det utan att känna sig trött.

Fler anledningar att älska vårt blinkande hundhalsband
Ergonomisk Kontur
Kompakt
Mångsidigt
Lätt Att Rengöra
Storleksguide
 • HUR MAN MÄTER:
 • För att mäta en hunds halsomfång lindar du ett måttband runt hundens hals, strax under öronen. Se till att tejpen sitter åt men inte för hårt, och anteckna måttet i tum eller centimeter.
SIZENeck Circumference
cminch
XS28 - 3811 - 15
S34 - 4113.4 - 16.1
M37 - 4614.6 - 18
L41 - 5216.1 - 20.5
XL42 - 5616.5 - 22
* När du har mätt din hunds halsomfång kan du titta i storlekstabellen. Leta efter den storlek som motsvarar din hunds nackmått och välj den som passar bäst.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

12 recensioner av Uppladdningsbart Hundhalsband med LED-Ljus som Blinkar

 1. E***a

  Jag är mycket imponerad av detta halsband. Det är mycket ljus som avges! Fantastiskt för att hålla ett öga på min hund på natten!

 2. K**e

  Denna produkt fungerar exakt som den säger att den ska. Lätt att ladda och passar bra på min hund. Bra kvalitet.

 3. M***m

  Halsbandet är ljust och lätt att ladda! Det har en bra batteritid och är verkligen mycket robust.

 4. C***y

  Jag går med mina hundar när det är mörkt och de är inte alltid kopplade. Så glad att äntligen ha något som detta, för att hålla dem synliga inte bara för mig utan också för förare. Rekommenderas!

 5. S****l

  Trevligt att veta att min hund kan ses på avstånd! Får mig att känna mig säkrare att han kan ses på natten. Skulle köpa igen!!

 6. L***a

  Min hund är nästan osynlig på natten, så att köpa detta halsband var en tidsfråga! Borde ha köpt det tidigare, det är fantastiskt! MYCKET ljus!!!

 7. P**e

  Nu kan vi se vår hund i mörkret!!! Han gillar det också eftersom det lyser upp hans väg när han går runt. Perfekt passform.

 8. L***m

  Vi älskar den här kragen! Vår hund skulle försvinna på natten och vi kunde aldrig se var hon var. Den här kragen är fantastisk! Mycket robust och ljus!

 9. R***y

  Jag är verkligen nöjd med halsbandet. Jag kan faktiskt se min tjej när hon går ut på natten. Jag bor i ett lantligt område med inte mycket ljus så det hjälper mycket, tack

 10. C***a

  Bra kvalitet hittills. Laddas snabbt med USB och håller genom flera promenader. Ljuset är mycket starkt och kan tydligt ses från ett stort avstånd. Skulle rekommendera 👍

 11. B**t

  Ljusstyrkan är fantastisk, materialet ser ut och känns av hög kvalitet, och den är uppladdningsbar. Bästa köpet hittills i år!

 12. A****y

  Jag får så många komplimanger för den här kragen. Jag gillar det bättre än glowsticks eftersom det här är ett riktigt halsband. Och det är uppladdningsbart! Så glad att jag köpte den

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa
Size guide

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

hundhalsband, hundhalsband med ledlampor, hundhalsband med lampor, hundhalsband som lyser i mörkret, hundhalsband som blinkar, hundhalsband med lampor, uppladdningsbart hundhalsband
Uppladdningsbart Hundhalsband med LED-Ljus som Blinkar