⏰Försäljningen slutar maj 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Hund Tugga Leksak Utbildning Gummi Ring Puller

(11 kundrecensioner)
Rea!

Hund Tugga Leksak Utbildning Gummi Ring Puller

(11 kundrecensioner)

kr450.00 kr224.99

Rensa
Spara dina skor och möbler samtidigt som du förbättrar din hunds hälsa

PrimDog tuggring är ett idealiskt val för djurägare som vill ge sin lurviga vän en underhållande och utmanande lekupplevelse. Den unika texturen och de ljusa färgerna på gummit gör den här leksaken till en lockande leksak som kommer att hålla din hund sysselsatt i timmar.

Hållbarhet
Vår gummiring är tillverkad av högkvalitativt material och är byggd för att tåla de starka käkarna hos även de mest aggressiva tuggare, vilket gör den till ett idealiskt val för djurägare som vill ha en produkt som håller länge.
Säker att använda
Vår hundleksak är tillverkad av giftfritt gummi av livsmedelskvalitet, vilket gör den säker för hundar att tugga på och leka med.
Lätt att sköta
Gummimaterialet är lätt att rengöra, vilket gör att du kan hålla leksaken hygienisk och redo att användas hela tiden.
Interaktiv lek

Ringdesignen på vår hunddragare gör det lätt att greppa och leka dragkamp, vilket gör den perfekt för interaktiva träningspass med din hund. Detta kan bidra till att stärka bandet med ditt husdjur samtidigt som det ger mental och fysisk stimulans för dem.

Tandhälsa

Gummimaterialet och leksakens unika konsistens hjälper till att massera och stimulera tandköttet, vilket främjar en sund tand- och tandköttsutveckling hos valparna. Det förhindrar också plack- och tandstensuppbyggnad, som orsakar håligheter, tandköttssjukdomar och andra tandhälsoproblem hos vuxna hundar.

Hantering av störande beteende

Genom att ge en rolig och stimulerande lekupplevelse kan den här tuggleksaken hjälpa till att distrahera din hund från destruktiva tuggvanor och andra oönskade beteenden. Vår tuggleksak hjälper till att lindra tristess, stress och ångest hos hundar, vilket kan vara en vanlig orsak till destruktiva beteenden.

Fler skäl att älska vår hundleksak
Premiumkvalitet
Flexibel
Förebyggande
Av Tandsjukdomar
Icke-Allergisk

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

11 recensioner av Hund Tugga Leksak Utbildning Gummi Ring Puller

 1. M****e

  Min hund är en extrem tuggare men den här ringen håller bra! Han älskar den. Rekommenderas!

 2. S***y

  Min hund är besatt av dessa! Perfekt för dragkamp eller för att leka hämtning. Skulle definitivt köpa dem igen.

 3. H***k

  Jag letade efter en ring som min hund inte kunde förstöra lika lätt som de andra som hon älskade. Den här håller riktigt bra och hon har tuggat på den i 2 månader nu. Mycket hållbar!

 4. P**e

  Hunden gör bra ifrån sig med apportering och dragkamp med ringen. Välgjord. Skulle rekommendera

 5. L****a

  Min lilla hund gillar att tugga, men den här leksaken är oförstörbar!!! Han kan inte göra hål i den eller slita den i småbitar. Timmar av roligt för honom och mig. Väl värt pengarna!!

 6. K***n

  Den här är väldigt lätt, flyter och är tillräckligt tålig för att rycka och kasta med min hund. Rekommenderas.

 7. E****a

  Jag trodde att min hund kunde tugga igenom vilken leksak som helst, men den här är undantaget. Hon är den högsta nivån av aggressivt tuggande. Men den här ringen är absolut tuggsäker!

 8. L**a

  Det här är den bästa apporteringsleksaken jag någonsin köpt! Min hund älskar den. Det är så lätt att spela apport med honom!

 9. M****m

  Fantastisk ring!! Hon drar tills hon inte kan längre på grund av att hon är trött! Vi kastar, studsar, springer och drar med den!

 10. J**n

  Skippy är helt förälskad i den här ringen, jag tror att det är hans favoritleksak nu. Hon leker med den varje dag! Tack

 11. B****e

  Oförstörbar, lätt att kasta och flyter. Du kan kasta den som en frisbee i vattnet eller rulla den på marken som en kanin. Min hund älskar båda plus att hon gillar att leka dragkamp eller bara ligga och tugga på den.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Hund Tugga Leksak Utbildning Gummi Ring Puller