⏰Försäljningen slutar maj 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Interaktiv Hund Pussel Leksak

(3 kundrecensioner)
Rea!

Interaktiv Hund Pussel Leksak

(3 kundrecensioner)

kr525.00 kr349.98

Rensa

Engagera ditt husdjur mentalt! Göm dig och leta efter hundgodis med hjälp av en interaktiv pusselleksak!

Den interaktiva pusselleksaken är ett bra sätt att sakta ner ätandet, vilket förbättrar matsmältningen och förebygger uppblåsthet. Dessutom är den här hundleksaken bra för viktkontroller genom att hindra din hund från att äta för snabbt eller svälja för mycket. Den här leksaken är inte bara gjord för skoj och underhållning. Den har även en träningsfunktion som stärker din hunds kognitiva förmåga.

 

Den finns i 3 former: i form av en tass, en hexagon och en rund. Beroende på ditt val finns det från 6 till 9 glidblock för att avslöja godis från fack. Du behöver bara gömma små godbitar i shuffle puzzle leksaken så kommer ditt husdjur att hitta ett sätt att få tag på dem. I början kan du hjälpa ditt husdjur att stimulera sin hjärna. Så småningom kommer han att lära sig att göra det utan dig. Glöm inte att belöna din hund för att den klarar av uppgiften. Den interaktiva leksaken är utformad i levande färger inom din hunds synfält: rosa, blått och grönt. En sådan färgvariation kommer garanterat att fånga ditt husdjurs uppmärksamhet.


 

VIKTIGA FÖRDELAR

 

✔️ BRA TRÄNINGSVERKTYG – Hjälper till att förebygga tristess och relaterade negativa beteenden. Det ger mental stimulans och förbättrar hundens problemlösningsförmåga och gör den smartare. Du kan enkelt bidra till att öka ditt husdjurs IQ med den här leksaken.

✔️ FÖRBÄTTRAR MATSMÄLTNINGEN – Håller din fyrbenta vän sysselsatt när han arbetar för sin mat. Den här pusselleksaken vädjar till hans naturliga jaktinstinkt och kräver att din hund arbetar för sin måltid samtidigt som den förhindrar snabba ätande eller slukande.

✔️ SÄKERT MATERIAL – Tillverkad av BPA-fri plast, som är hållbar, bettbeständig, säker och giftfri.

✔️ STANNAR PÅ PLATS – Anti-slide-kuddar i botten förhindrar att leksaken rör sig och tippar över när du äter eller leker.
 

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

3 recensioner av Interaktiv Hund Pussel Leksak

  1. L****n

    Vår hund älskar det här pusslet! Han äter inte så bra, men han gillar när vi lägger hans torrfoder och några små godbitar i pusslet. Vi använder det dagligen och det har hållit sig bra.

  2. M****a

    Håller min valp sysselsatt! Jag älskar den!

  3. K*******e

    Roligt pussel! Lätt för hundar att lösa men underhåller dem ändå.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Interaktiv Hund Pussel Leksak