⏰Försäljningen slutar maj 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Hundmat Pussel Leksak

(2 kundrecensioner)
Rea!

Hundmat Pussel Leksak

(2 kundrecensioner)

kr330.00 kr219.99

Rensa

Håll din hund aktiv och hälsosam med denna matleksak!

 

Matpusslet är ett utmanande sätt att ge din kompis sina favoritsnacks och låta honom arbeta för att få sina godbitar. Din hund kommer att älska att leka med den här matbollen och lista ut hur han ska komma åt de välsmakande bitarna inuti. Det är inte bara en belöning med godis, utan den belönar honom också med fysisk och mental aktivitet – vilket har massor av fördelar! Genom att hålla honom engagerad kommer ditt husdjur att hålla sig glad och frisk, mindre benägen att bli uttråkad och ha ett destruktivt beteende. Leksaken är formbevarande och tillverkad av högkvalitativ bitresistent plast. Den passar alla hundraser eftersom den finns i 3 olika storlekar: liten, medium och stor. Det finns också 3 färgalternativ att välja mellan: svart, blått och rosa. Dessutom finns det ett speciellt hål i bollen som gör olika och unika pip för att locka din hund.

 

VIKTIGA FÖRDELAR

 

✔️ HÄLSOSAM UTFODRING – Fyll matbollen med din hunds favoritgodis eller snacks så att det spiller ut när du leker. Det främjar aktiv och hälsosam matning för ditt husdjur. Låt inte din hund bli lat och överviktig. En sådan aktiv utfodring hjälper till att sänka ätandetempot för en sundare matsmältning och din hund kommer att gå upp mindre i vikt.

✔️ HJÄRNANTAGNING – Leken med leksaken minskar tristess, ångest och destruktivt beteende genom hälsosam lek och motion. Samtidigt utvecklas och underhålls din hunds fysiska vakenhet och mentala aktivitet.

✔️ ROLIG SYSSELSÄTTNING – Oavsett om den här hundleksaken är inomhus eller utomhus kan du och dina familjemedlemmar interagera med din fyrbenta vän. Låt din hund bli livligare och njuta av det roliga när du leker.

✔️ FRÄMJAR ETT LÅNGVARIGT INTRESSE – Leksaken ger bara några bitar åt gången – fyll den med din hunds favoritgodis och se hur din bästa vän leker i timmar!

 

Observera: Alla hundar leker på olika sätt och eftersom alla leksaker inte är lika, är det alltid bäst att hålla ett vakande öga på din valp om det skulle gå snett. Om du övervakar leken håller leksakerna längre och framför allt håller du din kompis säker. Ingen hundleksak är riktigt oförstörbar, så ta alltid bort leksaken från leken om delar börjar brytas av.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

2 recensioner av Hundmat Pussel Leksak

  1. R****l


    Min valp gillar verkligen den svarta bollen!!!

  2. D***

    Riktigt roligt och tidskrävande för min hund! Han leker till och med själv med den på bakgården!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Hundmat Pussel Leksak