⏰Försäljningen slutar april 17⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Interaktiv Långsam Matare Hund Pussel Leksak

(11 kundrecensioner)
Rea!

Interaktiv Långsam Matare Hund Pussel Leksak

(11 kundrecensioner)

kr369.98

Gör matningen till en rolig stund

PrimDogs pusselleksak hjälper till att stimulera din hunds sinne. Den är utformad för att förhindra snabbätning och främjar samtidigt en hälsosam matsmältning. Att mata ditt husdjur kommer att bli en mer engagerande upplevelse.

stämningshöjande
Genom att underhålla hunden hjälper vår foderautomat till att minska destruktiva beteenden som orsakas av tristess eller ångest.
förbättrad matsmältning
Den unika designen gör att din hund äter långsammare. Detta hjälper till att absorbera maten och förebygger magproblem.
mental stimulans
PrimDog-pusselleksaken utmanar din hund och bidrar till dess kognitiva utveckling.
Interaktivt ljud

Det ger mycket roligt och håller ditt husdjur engagerat under längre perioder.

Säkra material

Denna hundmatare är fri från skadliga toxiner.

Halkfri botten

Vår leksak glider inte på släta ytor, vilket gör att ditt husdjur kan fokusera på sin lek.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

11 recensioner av Interaktiv Långsam Matare Hund Pussel Leksak

 1. N****s

  Det här är fantastiskt! Den saktar ner min hunds ätande samtidigt som den håller honom aktiv och underhållen. Verkligen en smart och innovativ lösning.

 2. P***a

  Älskar verkligen konceptet och utförandet av denna leksak. Det är ett praktiskt och roligt sätt att mata våra husdjur. Skulle definitivt rekommendera den till andra djurägare.

 3. K****l

  Jag måste säga att denna slow feeder-leksak är ett måste för husdjur som äter för snabbt. Nu njuter min hund av varje bit av sin måltid samtidigt som hon har roligt. Jag rekommenderar den entusiastiskt!

 4. T****a

  Fantastisk pussel leksak! Den har förvandlat måltider till interaktiva pussel för min kära Rex, och jag kan säga att han älskar det!

 5. H***e

  Vår hund älskar sitt nya pussel! Han tillbringar sin tid med att leka och äta istället för att inhalera sin mat. Det är utan tvekan en utmärkt produkt som är värd vartenda öre.

 6. L***a

  Den perfekta lösningen för snabbätande hundar! Min labrador älskar den helt enkelt. Den är av hög kvalitet och absolut effektiv!

 7. K*****a

  Min valp kunde inte vara nöjdare med denna intressanta och unika matleksak. Det är ett hälsosamt sätt att mata som också stimulerar mental aktivitet. Kudos till skaparna av denna produkt.

 8. P***e

  Min vovve njuter mer än någonsin av sina måltider tack vare denna pusselleksak. Den är hållbar, enkel att använda och ger en interaktiv och rolig matupplevelse. Tummen upp för den här produkten!

 9. J***n

  Vår valp har blivit mer aktiv och rolig på grund av denna interaktiva leksak. Den förbättrar inte bara matvanorna utan bidrar också till deras lektid. Detta är en fantastisk investering!

 10. A****n

  Jag har letat efter ett effektivt sätt att få min hund att äta långsammare och den här produkten gör jobbet perfekt. Den är lätt att tvätta och tål maskindisk. Rekommenderas.

 11. T***a

  Jag är imponerad av kvaliteten på denna produkt. Den är robust, klarar min hunds hårda hantering och är lätt att rengöra. Det är bra för min hunds mentala stimulans och det gör utfodringstiden till en rolig tid!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

hundpusselleksak, hund slow feeder, interaktiv hundleksak
Interaktiv Långsam Matare Hund Pussel Leksak