⏰Försäljningen slutar juni 19⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Hund Hårtork

(3 kundrecensioner)

Hund Hårtork

(3 kundrecensioner)

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Sköt ditt husdjur som en riktig tass-proffs i ditt eget hem! Det här kraftfulla verktyget torkar snabbt och grundligt, vilket sparar dig tid!

Denna hundhårtork ger ett kraftfullt luftflöde som är utformat för att se till att din hårklippning torkar som det är tänkt. Dessutom håller den här hårtorken ditt schema igång eftersom den torkar din hund snabbt och noggrant, så att du kan fortsätta med din dag. Den har justerbara hastigheter från 20 till 70 m/s samt temperaturkontroll från 86 °F till 131 °F. Din hund kommer att hålla sig varm och bekväm. Den här husdjurstorken ger dig alla de alternativ du behöver för att få dina husdjurs pälsar att se fluffiga och rena ut mellan bad.

Denna hundhårtork har utbytbara munstycken och en flexibel slang som är 3,5 meter lång. Du kan ha all den flexibilitet du behöver för att utöva din magi! Torktumlaren kan skryta med en låg ljudnivå eftersom den kommer med bullerreducering för att se till att din hund förblir lugn medan den torkas. Den finns i flera färger: svart, rosa, blå, vit och gul. Dessutom är torktumlaren lätt att installera för att enkelt kunna användas i ditt eget hem!

 

VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ OPTIMALT TORR – Temperaturkontroller, justerbar lufthastighet, 3 munstycken och en fjäderslang ger dig frihet att skapa så många olika former och stilar som möjligt för hundens päls. Det är en apparat som är fantastisk för att blåsa bort tjock till tunn päls.

✔️ KORTARE TORKTID – Den kraftfulla motorn blåser luft med kraft in i husdjurets päls, vilket leder till en betydande minskning av hundens torktid.

✔️ MINIMALT LJUS – Att köra en torktumlare för husdjur kan vara mycket bullrigt, vilket kan vara en källa till olägenhet för dig och din familj. Det bästa med denna hundhårtork är att den levereras med bullerreducerande funktioner.

 

OBS: Vår torktumlare för husdjur är hållbar och robust för långvarig användning, men se till att undvika att husdjur biter i slangen och strömkabeln.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

3 recensioner av Hund Hårtork

  1. C****e


    Fantastiskt! Fungerar utmärkt på min hund. Perfekt storlek för enkel förvaring och bra torkningsförmåga.

  2. H***n


    Detta är min första hundtork och jag är mycket nöjd med köpet. Den är kraftfull och sparar så mycket tid. Tillbehören är också mycket praktiska när det gäller grooming. Ljudnivån är rimlig

  3. K***a

    Fantastisk produkt! Tyst och värmer upp riktigt snabbt.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *