⏰Försäljningen slutar juli 20⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

LED-Ljus Hund Nagelklippare

(3 kundrecensioner)
Rea!

LED-Ljus Hund Nagelklippare

(3 kundrecensioner)

Det ursprungliga priset var: kr450.00.Det nuvarande priset är: kr299.99.

Håll ditt husdjurs naglar vackert klippta! Hundens nagelklippare med LED-ljus är säker och enkel att använda även på de minsta tassarna!

Ditt söta husdjurs naglar kommer alltid att ha den perfekta längden tack vare den här nagelklipparen! De är extra starka, vassa och hållbara och klipper snabbt igenom naglarna. Perfekt för skrymmande hundar eller hundar som hatar att få sina naglar klippta. Dessutom är handtagen vadderade med mjuka gummigrepp för din komfort i handen. Dessa nagelklippare rekommenderas av djurtränare, veterinärer, professionella djurfrisörer och tusentals nöjda kunder.

 

Enheten har i huvudsak ett LED-ljus som lyser upp din valps naglar. På så sätt kan du enkelt hitta de snabba naglarna och i slutändan förhindra olyckor under processen. Dessutom levereras klipparen med en förstoringsglasögon som hjälper dig att få en närbild av din hunds nagel när du klipper den, så att du kan vara extra försiktig. Med den kan du trimma din håriga väns naglar snabbt och skonsamt i ditt eget hems säkerhet och bekvämlighet. Perfekt för husdjur i alla storlekar.

VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ SÄKER TRIMNING – Du behöver inte längre oroa dig för att din valp ska kunna skära av sig kvickarna. Klipparen använder 5X förstoring för att göra jobbet säkrare och bekvämare.

✔️ BELYST MED – Den här nagelklipparen använder ljusa LED-lampor för att lysa upp nageln så att du kan avgöra var den snabba börjar och var den slutar. Den lyser upp nagelns blodlinje och ger dig vägledning om var du ska klippa igenom, vilket förhindrar övertrimmning och överklippning.

✔️ BEKVÄMT HANDTAG – Har en halkfri, ergonomisk handtagsdesign som ökar din komfort när du klipper.

OBS: Hitta rätt position för att hålla ditt husdjur stadigt på fotsulorna så att naglarna syns.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

3 recensioner av LED-Ljus Hund Nagelklippare

  1. G****a

    Min hund hatar att få sina naglar gjorda. Det här verktyget har hjälpt mig mycket med detta problem. Nu sitter han som en snäll pojke och låter mig klippa naglarna lätt. Klipparen är vass och ljuset är till stor hjälp.

  2. G***y


    Lysdioden är mycket ljus och hjälper dig att se hur snabbt du trimmar. Bra kvalitet och de är mycket lätta att använda. Jag är glad att jag bestämde mig för just den här modellen.

  3. G***m


    ÄLSKAR dessa klippare! Jag fick igenom en nagelklippning på rekordtid! De klipper rent och jag hade inga problem alls med att komma igenom tjocka naglar. Ljuset är perfekt

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

LED-Ljus Hund Nagelklippare