⏰Försäljningen slutar maj 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Hund Hårborttagning Kam

(3 kundrecensioner)
Rea!

Hund Hårborttagning Kam

(3 kundrecensioner)

kr203.00 kr134.98

Rensa

Arbeta igenom de hårda mattorna och trassel i ditt husdjurs päls på några minuter! Det har aldrig varit lättare att trimma din hund!

Den här hundkammen tar försiktigt bort lösa hår och mjäll från din valps päls samtidigt som den eliminerar trassel och förebygger mattor. Den gör att du kan bli av med praktiskt taget alla lösa hår och trassel på några minuter! Kammen når utan ansträngning din hunds underpäls för att stödja den naturliga avföringsprocessen. Detta håller deras päls frisk och glänsande. Dessutom minskar mängden hår och allergener i ditt hem. Den här hundkammen är effektiv, ändamålsenlig och utformad för att hålla i många år.

Borstarna med rundade spetsar tränger djupt in i hundens yttre päls och underpäls utan att klia eller irritera huden. Dessutom förhindrar den slitstarka, bekväma greppdesignen att glida och belastar inte handleden.

Den här hundkammen är utformad för att inte bara avlägsna lösa hår utan även massera din hund för en frisk hud och ökad cirkulation. Det här universella groomingverktyget är idealiskt för alla hundraser, inklusive de med kort, medium och långt hår. Finns i 2 storlekar och 2 färger: blå och rosa. Det är njutbar grooming för alla inblandade tassar!


 

VIKTIGA FÖRDELAR

 
✔️ SKONSAM GROOMING – Borsthår med rundade spetsar ger skonsam och exakt grooming för hundar även med känslig hud. De kammar försiktigt hundens päls och masserar huden utan att klia eller irritera.

✔️ KOMFORTABELT GREPP – Det ergonomiska, halkfria handtaget gör det enkelt att borsta även de största raserna utan att glida och anstränga din arm eller handled.
 

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

3 recensioner av Hund Hårborttagning Kam

  1. C****n


    Jag älskar det här verktyget för att avlägsna och avlägsna hår. Det fungerar så bra på min hund. Och det gjorde inte ont i min dåliga handled när jag använde det. Det är mycket bekvämt.

  2. L****n


    En produkt av hög kvalitet. Handtaget är mycket bekvämt. Det gör det mycket lättare att avmatta och glider inte på svåra delar av pälsen. Fungerar bra på mitt långhåriga husdjur.

  3. N***

    Om du har en hund med långt hår är detta ett måste!!!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Hund Hårborttagning Kam