⏰Försäljningen slutar juni 19⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Sladdlös Nagelslip För Husdjur

(2 kundrecensioner)
Rea!

Sladdlös Nagelslip För Husdjur

(2 kundrecensioner)

kr630.00 kr399.00

Rensa

Trimma ditt husdjurs naglar smärtfritt och exakt!

Med nagelslipmaskinen för husdjur kan du säkert trimma och forma om även de mest lurviga naglarna. Den greppvänliga klipparen är praktisk när du behöver klippa långa naglar, medan den sladdlösa slipmaskinen kan skära ner och forma ovårdade, spruckna eller för skarpa klor.

Kvarnen har en justerbar 2-hastighetsomkopplare som är tillräckligt kraftfull för att klara av tunga malningar. Den tysta motorn ger mycket små vibrationer och endast 50 dB ljud, så även de mest skygga husdjuren kan känna sig lugna. Kvarnen är uppladdningsbar och har en indikatorlampa på undersidan som tänds när den laddas.

Det finns 2 modeller av denna spikgräsklippare. Båda uppsättningarna är tillgängliga från 1 till 5 extra spikgräskoppar, vilket gör den till ett praktiskt verktyg för många olika typer och storlekar av husdjur. Rekommenderas av veterinärer och professionella djurvårdare.

VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ SÄKER – En avancerad diamanttrumma betslipmaskin ger den säkraste och mest bekväma klövslipningen för husdjur. Inga fler bekymmer för överskjutande skärning, smärtor eller blödning.

✔️ LÅGT VIBRATIONSLJUS – Tyst, lågvibrerande motor minimerar stress för husdjur och människor. Många husdjur blir stressade av ljudet och vibrationerna från nagelslipmaskiner för husdjur. Vår nagelslipmaskin för husdjur använder dock en överlägsen motor med visknings tyst teknik, som producerar en mycket låg vibration för att hålla husdjur lugna under grooming.

✔️ LÅNG BATTERILIVA – Batteriet tillåter upp till 7 timmars användning med en snabbladdning på endast 1,5 timmar. Med den medföljande USB-laddningskabeln är det möjligt att ladda din nagelslipmaskin för husdjur när som helst och var som helst.

✔️ OLIKA HASTIGHETSLÄGEN – Har låg-höghastighetsfunktion och låter dig slipa husdjurets naglar på ett säkert sätt (normal hastighet: 7000 rpm; hög hastighet: 8000 rpm).

✔️ LÄMPLIG FÖR ALLA HUSDJURS STORLEKAR – Det finns 3 portar för att matcha små, medelstora eller stora husdjur. Välj helt enkelt lämplig port och hastighet beroende på ditt husdjurs storlek och nagelhårdhet.

✔️ LÄTT RENGÖRING – Använd bara en mjuk våt handduk och borsta försiktigt bort eventuellt nageldamm.

OBS: Klipp av nageln i rätt vinkel. Var försiktig så att du inte slipar för länge, annars kan naglarna bli varma.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

2 recensioner av Sladdlös Nagelslip För Husdjur

  1. F***a


    Den här kvarnen är mycket lätt att använda och hålla i handen. Fungerar också bra

  2. T***a


    Den här slipmaskinen fungerar bra med min hunds naglar. Den är inte högljudd eller irriterande och vibrationerna är minimala. Bra värde

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Sladdlös Nagelslip För Husdjur