⏰Försäljningen slutar juni 19⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Hund Hår Remover För Möbler

(3 kundrecensioner)
Rea!

Hund Hår Remover För Möbler

(3 kundrecensioner)

kr330.00 kr219.98

Rensa

Håll ditt hem fritt från ludd med den här hjälpsamma hundhårborttagaren!

Den här hårborttagaren tar bort upp till 95 % av döda hårstrån och trassel på bara några minuter. Det är ett perfekt verktyg för att ta bort hår från mattor, filtar, möbler, kläder, bilsäten och alla andra ställen där hår kan samlas. Denna husdjurshårborttagare plockar även upp inbäddade hår som en dammsugare inte kan få tag på. Skölj bara ur och använd den om och om igen, spara dina pengar och ansträngningar! Tillverkad av rostfritt stål, hållbart material, den kommer att hålla länge. Glidfri, användarvänlig design har greppvänliga handtag som håller din hand bekväm.

Avlägsnaren finns i flera färgalternativ och former, så varje djurälskare kommer att hitta något som passar honom eller henne! Det är mycket praktiskt att lägga den i handväskan när du går ut och använda den när som helst och var som helst. Rekommenderas av proffs som en del av din hemmarutin.

 

VIKTIGA FÖRDELAR

 
✔️ EFFEKTIVT AVLÄGSNAR HÅR – Avlägsnar enkelt djurhår, smulor och ludd från soffor, soffor, sängar, mattor, filtar med mera utan att lämna en klibbig rest efter sig. Dessutom hjälper den till att återställa dina kläder och tyger till en ny fräsch look.

✔️ BATTERIELÖSA – Till skillnad från batteridrivna elektriska hårborttagningsapparater slösar den här produkten inte längre på batterier och kan användas manuellt. Det är enkelt och bekvämt.

✔️ LÄTT RÄTTNING – Det är enkelt och problemfritt att rengöra dessa hårborttagare. Allt du behöver göra är att skölja den med vatten eller plocka bort pälsen för hand.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

3 recensioner av Hund Hår Remover För Möbler

  1. N***


    Fungerar fantastiskt för att få bort djurhår från sängen och soffan!

  2. C***l


    Det här verktyget är ett måste för att få bort hundhår från möbler och sängar. Fantastisk produkt. Jag ska till och med skaffa en till.

  3. E***a

    Produkten fungerar som beskrivet.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Hund Hår Remover För Möbler