⏰Försäljningen slutar april 17⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Tassrengörare för Hundar Tassrengörare för Husdjur

(14 kundrecensioner)
Rea!

Tassrengörare för Hundar Tassrengörare för Husdjur

(14 kundrecensioner)

kr488.00 kr324.99

Rensa
Storleksguide
Håll din hunds tassar rena, utan täta bad eller stress

Oroa dig aldrig för ditt husdjurs smutsiga avtryck på mattan, möblerna eller sängen med Primdog Tassrengörare. Vår produkt avlägsnar noggrant all lera och sand mellan din lilla hunds tassar så att du kan hålla ditt hem fläckfritt.

Lätt att använda
Tillsätt lite vatten i Primdogs Tassrengörare och för in din hunds tassar i koppen. Vrid koppen fram och tillbaka för att rengöra tassarna, torka dem med en handduk och töm ut det smutsiga vattnet.
Giftfri
Primdog Tassrengörare är tillverkad av miljövänligt silikon. Det är mycket mjukare och säkrare än plast och skadar inte ditt husdjur.
Ergonomisk design
Vår produkt har tjocka borststrån i en greppvänlig tumlare. Den fungerar som en minitvätt för din hunds tassar.
Genomskinlig kopp

Gör att du kan se om vattnet är smutsigt och behöver bytas.

Avtagbar

Kan användas som borste för dina husdjur.

Bred användning

Valfria storlekar som passar för små, medelstora eller stora hundar.

Fler anledningar att älska vår hundtassrengörare
Hudvänlig För Husdjur
Slitstarkt Material
Lätt Att Använda
Anti-Läckage
Förebygger Sjukdomar
Storleksguide
SIZEDimentions
cminch
S5.5x7.2x9.32.2x2.8x3.7
M6.3x8.2x11.22.5x3.2x4.4
L7.3x9.2x15.22.9x3.5x6
* Använd storlek s för små hundar, storlek m för mellanstora och storlek L för stora hundar. Se storlekstabellen för detaljerade produktmått.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

14 recensioner av Tassrengörare för Hundar Tassrengörare för Husdjur

 1. H***y

  Det här fungerar jättebra! Mindre röra när man försöker rengöra de smutsiga tassarna.

 2. Z****y

  Min hund gillar att springa runt i min trädgård och ibland blir hennes tassar leriga. Den här enheten fungerar utmärkt för att rengöra hennes tassar.

 3. K**a

  Enkel och lätt att använda! Min hund verkar inte ha något emot det heller! Jag skulle definitivt rekommendera den här produkten!

 4. N*****a

  Jag behövde något som skulle hjälpa till att rengöra min hunds tassar bättre än bara en handduk, så jag bestämde mig för att ge detta en chans. Den är superenkel att använda; fyll bara delvis med vatten, sätt din hunds tassar i och flytta den fram och tillbaka mot borsten. Jag blev förvånad över hur mycket smuts som kom bort från min hunds tassar efter att ha tagit in honom från sin promenad!

 5. O**a

  Det här verktyget tvättar verkligen deras tassar så bra! Jag är superimponerad och min hund var bekväm med att jag använde den på dem från början.

 6. D****a

  Jag var skeptisk till detta först men jag har redan använt det ett dussin gånger och det gör snabbt arbete med att rengöra tassar. Jag fyller den ungefär halvvägs med vatten, sätter in hundens tass och ”skrubbar”. Vi är klara på ungefär en minut 😜 rekommenderar det definitivt!

 7. S***a

  Rena golv! Äntligen!!! Önskar att jag hade vetat om detta för flera år sedan. Det är en spelväxlare!!!

 8. K***e

  Fungerar bra, min hund är inte ett stort fan och rör sig för mycket så det är ett tvåpersonsjobb att använda detta men själva produkten är fantastisk.

 9. C***y

  Fyll den inte hela vägen upp, bara halvfilé så att det finns plats för tassen. Våra hundar springer ständigt i smuts och lera och det får bort det mesta av det.

 10. B***a

  Tar lite tid för hunden att vänja sig men det gör ett bra jobb. Du kan se mängden smuts och skräp i koppen efter varje rengöring. Fungerar bra.

 11. A***a

  Jag var tveksam till att köpa detta, men är så glad att jag gjorde det! Detta fungerar bra för att rengöra mina hundars tassar vid marinan innan hon går på båten! Ingen mer sand, smuts eller gräs som dras in.

 12. T****e

  Hundar springer i leran, och det är verkligen en irriterande sak att gå hem. Efter att ha köpt den här produkten hjälper det mycket att rengöra sina tassar så att de kan komma in. Lägg bara vattnet i det och sätt tillbaka tassarna. De mjuka borsten skadar inte hunden. Det är en bra produkt, värt att köpa!

 13. M***o

  Fungerar ganska bra. Enda nackdelen är att din hunds tass blir genomblöt så att vatten kommer över hela golvet. Förbered en handduk också 😉

 14. C****r

  Varje hundägare borde ha en av dessa. Det är så lätt att rengöra min hunds tassar. Jag behöver bara torka av deras tassar med en handduk efteråt. Värt varje öre.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa
Storleksguide

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

hundtassrengörare, tassrengörare, tassrengörare, tassrensare
Tassrengörare för Hundar Tassrengörare för Husdjur