⏰Försäljningen slutar juli 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Hund Pussel Matare Leksak Tråkighet Dispenser För Godis

(13 kundrecensioner)
Rea!

Hund Pussel Matare Leksak Tråkighet Dispenser För Godis

(13 kundrecensioner)

kr590.00 kr294.99

Rensa
Håll dina husdjur aktiva, intelligenta och välmatade

Para ihop skoj och mat för dina husdjur med Primdog Treat Dispenser. Som husdjursägare måste du hitta hälsosamma och produktiva sätt att hålla din lilla älskling sysselsatt och det är precis vad vår leksak gör. Den sparar dig tid samtidigt som den förvisar din hunds tristess genom sin unika och fängslande design.

Ergonomisk design
Primdog Feeder Leksak har en smart robot tumlarform. Den självviktade balansen hos vår leksak gör att den kan svänga fram och tillbaka utan yttre kraft och hålla din hund underhållen.
Förbättrar husdjurets IQ
Primdog Dispenser för Godis levereras med interaktiva pussel som ökar ditt husdjurs hjärna. Den minskar störande beteende hos dina husdjur som orsakas av överdriven energi och tristess.
Enkel utfodring
Primdog Pusselmatare främjar hälsosamma och långsamma måltider för att skydda ditt husdjurs mag- och tarmhälsa.
Slitstarkt material

ABS- och PC-byggnaden av vår produkt gör den robust och okrossbar.

Genomskinligt lock

Det kan vändas upp för att fylla mat enkelt och visa när exakt mataren är tom.

Säker för husdjur

Icke-toxiskt material som kan ta din hunds bett.

Fler anledningar att älska vår hundfoderautomat
Lätt Att Rengöra
Slitstark
BPA-Fri
Lätt Att Montera
Hundträning

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

13 recensioner av Hund Pussel Matare Leksak Tråkighet Dispenser För Godis

 1. S**f

  Min hund älskar den här godisleksaken. Det tog honom en minut att räkna ut den, men när han väl gjorde det var det över!!!!

 2. M****n

  Fin leksak! Håller min duktiga pojke sysselsatt och ur trubbel. Jag lägger mer kibble än godis i den. Jag rekommenderar den starkt!

 3. D***o

  Det ser ut som en rolig leksak och en matare som håller min hund sysselsatt. Denna feeder verkar robust, tål några kast innan han kommer på hur han ska fördela pellets.

 4. S***e

  Min hund gynnas av ständig stimulans och eftersom hon stannar längre perioder ensam i huset numera bestämde jag mig för att köpa den här leksaken till henne. Jag älskar att hon går runt i huset med den och leker, så hon gör faktiskt lite motion.

 5. T***a

  Den här hundleksaken är mycket välbyggd. Min hund älskar den och blir upphetsad varje gång hon ser mig ta fram den!

 6. H**e

  Godbitarna måste vara tillräckligt små för att få plats genom utgångshålet i leksaken, så jag brukar bara använda deras kibble. Hur som helst älskar vi den här leksaken/matdispenseraren!

 7. D*****y

  Perfekt för att hålla mina hundar sysselsatta och hjälpa dem båda att äta långsammare och inte så snabbt. Skulle rekommendera

 8. O****r

  Min valp älskar den här leksaken och den håller henne sysselsatt. Jag måste skära godiset på mitten så att det får plats genom hålet men annars är det bra.

 9. E***y

  Min hund älskar att den här leksaken rör sig lätt på golvet. Leksakens rörelse ger hunden incitament att fortsätta markera för att få godiset inuti. Den är lätt att rengöra också!

 10. R***a

  Det är så roligt att se min hund lista ut den här saken, men han gillar att lösa pussel. Han kan använda den här för att få sina godbitar. Håller honom sysselsatt ett bra tag.

 11. P***e

  Min hund älskar den. Hon skjuter runt den och försöker slå ut godis. Passar hennes lilla hundmat.

 12. T***r

  Verkar vara väldigt underhållande för min hund, han gillar att leka med den här leksaken. Jag älskar att den skiljer sig från andra leksaker och att han kan få matbelöningar från den.

 13. J***e

  Den är av god kvalitet, men det tog min hund ett tag att lista ut den och få tag på maten. Hur som helst är det en bra investering.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Hund Pussel Matare Leksak Tråkighet Dispenser För Godis