⏰Försäljningen slutar juli 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Talande Hundknappar för Kommunikation

(11 kundrecensioner)
Rea!

Talande Hundknappar för Kommunikation

(11 kundrecensioner)

kr798.00 kr399.00

Rensa
Säkerställ effektiv inlärning för din hund

Letar du efter ett enkelt sätt att träna din hund? Prova PrimDogs talande knappar! De är ett nytt sätt att ge ditt husdjur order och förbättra kommunikationen. Det leder till en lyckligare, problemfri relation med ditt husdjur.

En njutbar upplevelse
Träningen blir mer engagerande med våra talknappar. Din hund kommer definitivt att älska det! Gör inlärningen av nya kommandon till en spännande lek!
Bättre kontakt
Aktiv interaktion med ditt husdjur kommer att leda till förtroende och förståelse. Öka er ömsesidiga empati och tillgivenhet.
Förbättrad disciplinering
PrimDog-enheten hjälper dig att korrigera ditt husdjurs beteende. Ditt hemliv kommer säkert att bli lugnare och mer balanserat.
Vattentålig

Denna egenskap förlänger gadgetens livslängd och skyddar den från eventuella skador. Du behöver inte oroa dig för spill eller regn. Du kan ta med din hund ut och träna i alla väder.

Kardborreknäppning

Våra knappar fästs enkelt på mattan och sitter kvar på plats. Detta säkerställer att din hund inte råkar slå av dem av misstag. Detta är praktiskt vid livliga aktiviteter.

DIY-klistermärken

De hjälper till att särskilja varje knapps roll och bildar ett personligt språk med din hund. Gör kommunikationsprocessen glädjefylld och kreativ.

Fler anledningar att älska vår produkt
Lätt Att Använda
Hållbar
Lätt Att Rengöra
Batteridriven
Bärbar

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

11 recensioner av Talande Hundknappar för Kommunikation

 1. B***a

  En lysande produkt för att kommunicera med ditt husdjur! Min rottweiler tog till sig knapparna snabbare än jag hade trott. Det är roligt att se honom trycka på Treat-knappen alldeles för ofta! Rekommenderar den starkt!

 2. H***r

  Vår vovve trycker lätt på knapparna och vi är glada över att äntligen se henne kommunicera med oss. Det har varit en absolut förändring i hur vi kommunicerar. Tack för det!

 3. G****e

  Det är inte bara en innovativ lösning för kommunikation mellan husdjur, det är också ett bra verktyg för att knyta band. Jag rekommenderar det starkt för alla hundföräldrar.

 4. D**a

  Dessa knappar har revolutionerat hur jag kommunicerar med min lurviga kompis. Det är så hjärtevärmande att se honom klicka på knapparna för att berätta om sina behov. Dessa intelligenta leksaker engagerar inte bara honom utan skapar också ett djupare band mellan oss

 5. K****a

  Helt förbluffad över knapparna för hundkommunikation! Idén att lära din hund att prata via knappar är enastående, och den praktiska verkligheten är ännu bättre!!!

 6. A*****a

  Min hund Luna tog till sig det förvånansvärt snabbt! Det är härligt att se henne lära sig och uttrycka sina behov. Kvalitetsprodukt, användarvänlig och ett fantastiskt interaktivt verktyg för oss båda.

 7. K***h

  Det har varit en rolig process för både mig och min katt, och det har varit givande att se hans framsteg. Han verkar verkligen gilla godisknappen

 8. R****a

  Det här är en fantastisk produkt. Vi arrangerade om knapparna för att bättre passa vår hunds behov och placerade dem bredvid hennes matskål, ytterdörren osv. Resultaten har varit extraordinära. Din hund kommer att älska dessa knappar, rekommenderas starkt!

 9. L***a

  Jag är helt överraskad av den här leksaken! Min bulldogg har lärt sig grunderna på nolltid. Den här produkten har verkligen gett oss en unik känsla av samhörighet, förståelse och skoj i våra liv!

 10. S****h

  Fantastisk produkt! Vår nya valp berättade inte för oss när han behövde gå ut. Han älskar sina knappar. Inspelnings- och ljudkvaliteten är bättre än de andra på marknaden. Värt varje öre

 11. T***r

  Fantastisk produkt! Den har gjort livet lite enklare för min äldre hund. Verkligen hjärtvärmande att se henne uppskatta denna nya form av kommunikation.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

hundknappar, hundtalande knappar, hundkommunikationsknappar, knappar för hundar att prata, hundtalande knappar, hundträningsknappar, hundordsknappar, hundtalande knappar, hundtalande matta
Talande Hundknappar för Kommunikation