⏰Försäljningen slutar juni 19⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Interaktiv Hund Tugga Leksak Tand Rengöring Gummi Boll

(9 kundrecensioner)
Rea!

Interaktiv Hund Tugga Leksak Tand Rengöring Gummi Boll

(9 kundrecensioner)

kr590.00 kr294.98

Rensa
Uppmuntra din hund att tugga på bollen, inte på dina skor och möbler

PrimDog hundtuggboll är ett idealiskt val för djurägare som vill ge sin pälsbeklädda vän en underhållande och utmanande lekupplevelse. Den unika designen och texturen ger en rolig och interaktiv upplevelse för hundar, vilket gör den till ett trevligt tillskott till deras lektid.

Hållbarhet
Vår gummiboll är tillverkad av högkvalitativt material och är byggd för att tåla de starka käkarna hos även de mest aggressiva tuggare, vilket gör den till ett idealiskt val för djurägare som vill ha en produkt som håller länge.
Säker att använda
Vår hundleksak är tillverkad av giftfritt gummi av livsmedelskvalitet, vilket gör den säker för hundar att tugga på och leka med.
Enkel skötsel
Gummimaterialet är lätt att rengöra, vilket gör att du alltid kan hålla leksaken hygienisk och redo att användas.
Ergonomisk utformning

Den unika spikdesignen på vår hundboll gör att du kan stoppa ditt husdjurs favoritgodis i den. Detta bidrar till att göra bollen mer lockande och uppmuntrar hundar att leka och tugga, vilket ger en trevlig och interaktiv upplevelse.

Tandhälsa

Gummipiggarna i vår leksak hjälper också till att massera och stimulera tandköttet, vilket främjar en hälsosam tand- och tandköttsutveckling för hundar. Det förhindrar också plack- och tandstensuppbyggnad, som orsakar dålig andedräkt, håligheter, tandköttssjukdomar och andra tandhälsoproblem hos vuxna hundar.

Hantering av störande beteende

Handlingen att försöka få ut godiset ur bollen ger också mental stimulans för din hund och distraherar den från att tugga på saker och andra oönskade handlingar. Vår gummiboll hjälper till att lindra tristess, stress och ångest hos hundar, vilket kan vara en vanlig orsak till destruktiva beteenden.

Fler anledningar att älska vår godisboll för hundar
Premiumkvalitet
Flexibel
Förebyggande Av Tandsjukdomar
Icke-Allergisk

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

9 recensioner av Interaktiv Hund Tugga Leksak Tand Rengöring Gummi Boll

 1. C****e

  Vi har en hund som har tuggat sönder så många leksaker. Den här bollen har varit hans favoritleksak de senaste 2 månaderna och han har inte ens lämnat ett tandmärke! Hållbar och av hög kvalitet!

 2. M****y

  Jag gillar den här leksaken för min valp. Håller en ganska stor mängd godis och kan läggas i diskmaskinen. Verkar vara välgjord

 3. M**m

  Min valp älskar den och den håller länge genom tuffa lekar! Vi skulle köpa den igen!!

 4. P****e

  Min valp älskar den här leksaken!! Jag sticker in kibble långt in i groverna, och hon har en blast att försöka få ut dem. Den är tung men gör henne inte illa. Skulle rekommendera!!

 5. H***l

  Min hund har inte förstört den här bollen efter att ha lekt med den i 3 månader! Lätt nog för att leka apport i huset och hennes andedräkt har förbättrats avsevärt. Utmärkt produkt

 6. A***a

  Rekommenderar starkt denna leksak för hundar som vill jaga en boll och förstöra den. Den är omöjlig att förstöra! Håller min hund underhållen, hon kan tugga på den och hennes tänder ser bra ut. Rekommenderas

 7. L**a

  Mina hundar är helt förälskade i dessa. De kan hålla mina hundar sysselsatta såoo länge. Kommer att beställa fler av dessa

 8. D***n

  Vi köpte dessa bollar för att använda dem som tandborste till hundarna. Lägg hundtandkräm i sprickorna och de borstar i princip sina egna tänder. Mycket praktiskt

 9. K****n

  Håller vår valps uppmärksamhet i en timme! Det håller honom sysselsatt och borta från mina tofflor 😂 Skulle köpa igen

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Interaktiv Hund Tugga Leksak Tand Rengöring Gummi Boll