⏰Försäljningen slutar juni 19⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Upphöjd Hundskål

(2 kundrecensioner)
Rea!

Upphöjd Hundskål

(2 kundrecensioner)

kr1,200.00 kr694.98

Rensa

Skapa en sundare hållning för din hund med hjälp av den upphöjda matskålen!

 

Detta snygga stativ lyfter hundskålen till en högre nivå vilket gör det lättare för ditt husdjur att njuta av sin mat utan nackspänningar eller ryggsmärtor tillsammans med en förbättrad matsmältning.

Den breda skålen passar bra i stativet och båda delarna är belagda för långvarig säkerhet och hållbarhet. Om ditt husdjur har en tendens att leka ”vänd på skålen” när det äter kan du vara säker på att det inte kommer att bli något vändande när maten serveras tack vare den halkfria gummibotten.

Finns i många olika färger: svart, grått, blått, rosa, grönt, vitt och orange. Det breda utbudet av färger kompletterar varje personlighet hos en hund eller inredning för en verkligt unik och minnesvärd matupplevelse. Dessutom finns det 3 storleksalternativ: liten, medium och stor.

 

VIKTIGA FÖRDELAR

 
✔️ FRÄMJAR EN HÄLSOSAM HÅLLNING – Hjälper till att minska belastningen på nacke och rygg när ditt husdjur äter. Det ger en mer naturlig matningsställning som bidrar till att förbättra hållning och matsmältning.

✔️ STANNAR ALLTID PÅ PLATS – Den halkskyddade botten hjälper till att hålla skålen på ett ställe medan ditt husdjur dricker eller äter.

✔️ LÄTT ATT RENGÖRA – Den inre skålen i rostfritt stål kan rengöras direkt genom att dra ut den istället för att tvätta hela uppsättningen varje dag. Skålens övergripande polerande yta gör den lätt att rengöra, bara genom att torka bort smutsen.

✔️ OLIKA STORLEKAR OCH KAPACITET – Finns i 3 storlekar. Den kommer definitivt att tillgodose ditt husdjurs dagliga behov av mat och vatten enligt hans aptit. Du behöver inte oroa dig för bristen på matvaror för din hund längre.

✔️ BEKVÄMT BÖJT HANDTAG – Gör skålen lätt att plocka upp och bära den var du än behöver den – inomhus eller utomhus.

 

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

2 recensioner av Upphöjd Hundskål

  1. R***


    Den sitter perfekt för min hund och han behöver inte huka sig så lågt för att äta. Skålen i rostfritt stål är lätt att ta bort för rengöring. Dessutom ser den fantastisk ut!

  2. M***s


    Fungerade perfekt för min valp! Skålen har den perfekta höjden. Den är också förvånansvärt lätt och ser snygg ut i vårt kök!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upphöjd Hundskål