⏰Försäljningen slutar juni 19⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Upphöjd Bambu Hundskål

(3 kundrecensioner)
Rea!

Upphöjd Bambu Hundskål

(3 kundrecensioner)

kr1,200.00 kr794.98

Rensa

Inget mer ätande av marken! Gör ditt husdjurs måltid bekvämare med den upphöjda bambuskålen!

Nu kan din fyrbenta vän njuta av sin måltid med stil och komfort. Det moderna foderstället i trä stöds av en vackert snidad W-formad symbol på båda sidor som ger en speciell touch till din heminredning. Dessutom är stativet tillverkat av högkvalitativt bambumaterial som är mycket vattenresistent, halkfritt och hållbart. Det kommer inte att varva eller spricka. Utformad för att höjas eller sänkas med 4 olika nivåer så att ditt husdjur kan äta på den höjd som är mest bekväm för storleken. Den främjar bättre hållning och matsmältning. Finns i 2 alternativ: med en keramisk skål eller två. Beroende på det valet kommer längden på stativmataren att vara annorlunda. Storleken på stativet med en skål: längd – 10,23″, höjd och bredd – 6,29″. Storleken på stativet med två skålar: längd – 15,74″, höjd och bredd – 6,29″.

VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ HÄLSOSAM HÅLLNING OCH BÄTTRE MATSMÄLTNING – Den 15-gradiga lutningsvinkeln på foderautomaten uppfyller det vetenskapliga perspektivet för små och medelstora hundar. Att äta från den upphöjda skålen underlättar matsmältningen genom att räta ut och förlänga matsmältningskanalen för att begränsa gas, uppblåsthet och matsmältningsbesvär. Det hjälper också till att lindra obehag i rygg och leder hos åldrande eller skadade husdjur. Nu behöver ditt husdjur inte längre anstränga sig onaturligt för att äta från marknivå.

✔️ SPECIELL W-FORMAD DESIGN – Högkvalitativt, genomtänkt designat set ser bra ut i ditt hus och gör måltiden bekvämare, hälsosammare och roligare för ditt dyrbara husdjur.

✔️ LÄTT ATT STÄLLA IN – Stället är mycket lätt att installera utan verktyg. Det finns endast 2 träkorkar och 3 träbrädor för att bygga ett matningsställ.

✔️ KERAMISKA SKÅLAR AV HÖG KVALITET – Håller matens temperatur bättre än skålar av rostfritt stål. Du kan använda den för mat och vatten.

✔️ LÄTT ATT RENGÖRA – Hjälper till att hålla utfodringsområdet renare och mer sanitärt. Torka bara av stativets yta, och de avtagbara hundskålarna kan tvättas för hand eller i diskmaskinen!

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

3 recensioner av Upphöjd Bambu Hundskål

  1. C***l


    Detta är en mycket vacker produkt. Tack för att du gjorde min bästa väns sista år lättare!

  2. T***

    Mycket lätt att använda och min hund älskar den.

  3. H***y


    Ser bra ut, mycket robust och min hund gör inte så mycket oordning när hon äter. Inga klagomål.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upphöjd Bambu Hundskål