⏰Försäljningen slutar maj 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Loppor Och Fästingar Hundhalsband

(5 kundrecensioner)
Rea!

Loppor Och Fästingar Hundhalsband

(5 kundrecensioner)

kr470.00 kr234.99

Vårt lopphalsband för hundar ger ett helkroppsskydd mot både loppor och fästingar. Det är effektivt mot vuxna loppor, loppägg och lopplarver, och det dödar även vuxna fästingar, fästinglarver och nymfer av fästingar.

Rensa

Ge din hund ett formidabelt försvar mot skadedjur med det bekväma lopp- och fästinghalsbandet!

När din valp leker utomhus eller promenerar i sin favoritpark riskerar han eller hon att komma i kontakt med besvärliga parasiter. Även husdjur inomhus behöver skydd mot skadedjur, eftersom de kan föras in av alla som kommer in och ut ur ditt hem. Vårt lopphalsband för hundar ger ett helkroppsskydd mot både loppor och fästingar. Det är effektivt mot vuxna loppor, loppägg och lopplarver, och det dödar även vuxna fästingar, fästing larver och nymfer av fästingar.

Detta lopp- och fästinghalsband ger skydd i upp till 8 månader – det längsta skyddet som finns tillgängligt i en enda applicering, utan recept. Det innebär att du bara behöver byta ut det några gånger om året. Det är också mindre kladdigt att applicera än aktuella lopp- och fästingbehandlingar. Halsbandet är vattenavvisande och tål att bli blött ibland. För bästa resultat bör du ta av den från din hund innan du badar eller simmar. För att upprätthålla en 8-månaders varaktighet får hundar inte badas mer än en gång i månaden. Detta lopphalsband kan användas på hundar från 7 veckor och uppåt. Det passar hundar med halsar upp till 25 tum för att kunna användas på både stora och små raser. Den inskurna utformningen gör att halsbandet stannar på plats, även på aktiva hundar.


 

VIKTIGA FÖRDELAR

 
✔️ EKONOMISK – En enda lopphalsband dödar och stöter bort loppor och fästingar i åtta månader. Du behöver bara byta ut det några gånger om året.

✔️ LÄTT ATT ANVÄNDA – Extremt bekvämt att använda, mindre kladdigt att applicera än topiska lopp- och fästingbehandlingar. Gör att du kan undvika besväret med månatliga behandlingar.

✔️ VETERINARIE-RECOMMENDERAD – Aktiva ingredienser i denna lopphalsband ger ett helkroppsskydd mot vuxna loppor samt larver och ägg.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

5 recensioner av Loppor Och Fästingar Hundhalsband

 1. F***a


  Jag köpte fyra till var och en av mina hundar. De har alla olika storlekar, men det här halsbandet passar perfekt för var och en av dem. Det är svårt att hitta en bra lopphalsband och jag är glad att jag gjorde det!!!

 2. Q***n


  Detta fungerar riktigt bra. Min hund har äntligen slutat klia sig så jag är säker på att den skyddar honom. Jag rekommenderar denna produkt.

 3. R***e

  God kvalitet. Jag tror att den är ganska effektiv…

 4. E*******a


  Bra produkt hittills. Min hund har inga problem med loppor. Och jag uppskattar färgen.

 5. A****a


  Jag tycker att det är effektivt. Halsbandet håller loppor borta. Jag skulle köpa den igen.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Loppor Och Fästingar Hundhalsband