⏰Försäljningen slutar juni 19⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Interaktiv Sugkoppsleksak För Hund

(2 kundrecensioner)
Rea!

Interaktiv Sugkoppsleksak För Hund

(2 kundrecensioner)

kr488.00 kr324.98

Rensa

Lindra din hunds ångest och döda tristess med hjälp av den interaktiva sugkoppsleksaken! Den kommer att hålla din hund sysselsatt i timmar!

Konceptet med den interaktiva sugkoppsleksaken för hundar är enkelt: en stark sugkopp förankrar leksaken på golvet, väggen eller fönstret och andra släta ytor med ett starkt sug. Det bifogade repet och en tuggleksak utmanar din hund att dra, bita och leka efter behag med bollen. Leksaken finns i 3 ljusa färger: turkos, röd och blå. Med ett sådant fångande utseende är den attraktiv för hundar och gör att de inte tappar bort den.

Dessutom är den inte bara en självspelande gummiboll, utan kan också vara ett tandrengöringsverktyg som hjälper till att hålla ditt husdjurs tänder rena. Leksaken är tillverkad av mjukt och giftfritt, hållbart och slitstarkt gummimaterial. Den håller din hunds tandkött säkert medan den leker. Dessutom kommer den här interaktiva leksaken att uppmuntra din hund att göra fler löpningar och bett. Rätt motion kommer att förhindra att din hund blir fet och hålla en hälsosam kroppsform.

 

VIKTIGA FÖRDELAR

 
✔️ FRÄMJAR FYSISK AKTIVITET – Den är perfekt för att jaga och dra åt sig, vilket bidrar till att ge din hund daglig motion. Sådana lekar kan bidra till att minska destruktivt beteende.

✔️ SÄKERT MATERIAL – Tillverkad av miljövänligt, säkert och ofarligt material. Din hunds munhälsa kommer att skyddas.

✔️ HÅLLER TÄNDERNA RENA – Leksaken kan vara ett verktyg för tandrengöring. Den hjälper till att hålla ditt husdjurs tänder rena och starka.

✔️ INGA FLER FÖRSTÖRDA MÖBLER – Med superstarka sugkoppar som fäster på alla rena, plana ytor, vilket innebär att din hund kan dra, dra, tugga och tugga så mycket som den vill.

 

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

2 recensioner av Interaktiv Sugkoppsleksak För Hund

  1. G***


    Det är den perfekta lektiden för min valp! Han älskar det verkligen! Tack.

  2. M******e

    Min hund älskar den. Sugförmågan är bra.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Interaktiv Sugkoppsleksak För Hund