⏰Försäljningen slutar juni 19⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Mesh Väst Sele Med Koppel För Valpar, Små Och Medelstora Hundar

(2 kundrecensioner)
Rea!

Mesh Väst Sele Med Koppel För Valpar, Små Och Medelstora Hundar

(2 kundrecensioner)

kr470.00 kr234.99

Rensa

Gör utomhusäventyret med din lilla vän till en ren glädje!

Den här västselen är speciellt utformad för att vara bekväm och funktionell. Den låter din fyrbenta följeslagare promenera med komfort och glädje på dina dagliga promenader. Den mjuka och andningsbara nätpolstringen är perfekt för att låta luften strömma igenom under varma dagar och hålla din hund sval. Den västliknande designen fördelar jämnt koppeltrycket över bröstet och axlarna för att förhindra kvävning eller nackspänningar. Den är idealisk för dagliga promenader, jogging, vandring, träning eller andra utomhusaktiviteter. Fungerar för alla typer av väder.

Detta är en lättanvänd sele med ett justerbart fäste. Du kan få den perfekta passformen för din lurviga vän och enkelt ta på och av din valp på några sekunder. Spännet med snabb frigöring och 2 D-ringar för säker koppelinfästning gör att din hund är säker när du bär den. För ökad säkerhet har den här västselen ett reflekterande band längs bröstet och sidorna för att förbättra ditt husdjurs synlighet på natten. Artikeln finns i storlekar för små till medelstora hundar och i 4 olika färger — svart, röd, blå och grå. Du kan välja den som passar bäst för din fyrbenta vän!

VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ SÄKER OCH BEKVÄM – Den mjuka och stödjande nätpolstret tillsammans med en praktisk design ger din hund en perfekt passform runt hela kroppen. Han kommer att känna sig trygg och bekväm när han är ute på promenader.

✔️ ANDNINGSBAR OCH LÄTT – Tillverkad med andningsbart luftnätmaterial. Denna allväderssele tillåter effektivt luftflöde genom bröstområdet för att hålla din hund sval och torr.

✔️ LÄTT ATT BÄRA OCH JUSTERA – Step-in västdesign med ett snabbspänningsbälte på bröstet med 2 D-ringar för fästning av koppel gör den här selen lätt att ta på och av. Den justerbara remmen ger bästa passform för varje valp.

✔️ REFLEKTIVT – Med reflekterande banddesign gör den här selen ditt husdjur synligt i svaga ljusförhållanden. Säkerställer din hunds säkerhet när du går på natten.

STORLEKSDIAGRAM

Se till att mäta din hund för att få en korrekt storlek innan du köper den, så att den passar perfekt.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

2 recensioner av Mesh Väst Sele Med Koppel För Valpar, Små Och Medelstora Hundar

  1. W***

    Jag älskar det. Passar bra.

  2. K***n


    Fungerar utmärkt för min mopsvalp! Lätt att ta på, verkar bekväm och passar bra. Den röda färgen är mycket vacker!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Mesh Väst Sele Med Koppel För Valpar, Små Och Medelstora Hundar