⏰Försäljningen slutar april 17⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Lätt Promenad Utan Dragsele

(2 kundrecensioner)
Rea!

Lätt Promenad Utan Dragsele

(2 kundrecensioner)

kr590.00 kr294.99

Rensa

Kontrollera din fyrbenta följeslagare utan ansträngning under promenader! Håll honom säker och bekväm med denna klassiska sele utan dragkraft!

 

Utformad för maximal komfort, säkerhet och justerbarhet är den dragfria selen den perfekta lösningen för din hund i farten. Den är utformad med band med hög densitet, vilket gör den maximalt stark nog för att din hund ska kunna leka hemma eller utomhus.

Selen kan justeras på två ställen så att du kan hitta en bekväm passform för din pälsbeklädda vän. Den gör det möjligt att få mer kontroll när ni två är ute och promenerar och umgås tillsammans. Inga fler lösa remmar, den här selen växer också med din valp – de hållbara spännena är byggda för att hålla länge medan remmarna anpassas efter tillväxten. Dessutom är hundselen tillverkad av slitstarkt nylontyg av hög kvalitet. Klassiskt snabbspänne gör att du kan sätta på och ta av selen utan krångel. Den är perfekt för vardagligt bruk på dina dagliga promenader eller när du reser.

Den här selen är ett säkert och pålitligt sätt att fördela trycket jämnare och minska stressen på hundens hals. Utan tryck på det känsliga halsområdet kommer din hund inte att kvävas eller hosta. Den praktiska D-ringen på baksidan gör det möjligt att enkelt fästa kopplet för promenader, trav och promenader på språng. Den finns i ett brett utbud av ljusa, primära färger – svart, grönt, rött, blått, rödbrunt och rosa – för att göra dina utflykter utomhus färgglada och snygga. Utmärkt kontroll, justerbarhet och maximal komfort och säkerhet gör att den här hundselen passar alla raser av små, medelstora och stora hundar.

VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ HÖGKVALITATIV NYLON — Tillverkad av nylonband med hög densitet och sydda sömmar för maximal styrka.

✔️ KLASSISK DESIGN — Har klassisk spänneknäppning som gör selen lätt att sätta på och ta av; idealisk för promenader på begäran.

✔️ JUSTERBARA REMMAR — Justera enkelt storleken när din valp växer eller om hundens vikt förändras. Selen ger maximal komfort och pålitlig passform.

✔️ INGEN DRAGNING — Utan tryck på det känsliga halsområdet kommer din hund inte att kvävas, kvävas eller hosta. Det kommer att göra dina promenader säkrare och roligare.

✔️ FÄSTANORDNING FÖR KOPPEL — Hållbar D-ring i metall gör det möjligt att snabbt och enkelt fästa kopplet.

STORLEKSDIAGRAM

Se till att mäta din hund för att få en korrekt storlek innan du köper den, så att den passar perfekt.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

2 recensioner av Lätt Promenad Utan Dragsele

  1. K***


    Hittills har den här selen varit bra, och den är dessutom enkel och bekväm. Selen är robust och tar helt bort effekten av eventuella dragningar som han kan försöka. Skulle verkligen rekommendera den!

  2. J***

    Lätt att justera, verkar vara av hög kvalitet. Våra hundar gillar dem.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Lätt Promenad Utan Dragsele