⏰Försäljningen slutar maj 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Upphöjd Hundskål

(2 kundrecensioner)
Rea!

Upphöjd Hundskål

(2 kundrecensioner)

kr833.00 kr479.98

Rensa

Gör din hunds måltid ännu trevligare och bekvämare med den särskilt upphöjda skålen!

 
Den upphöjda hundskålens huvudfunktion är att skapa en hälsomedveten miljö. Den gör det möjligt för din pälsbeklädda vän att äta i en naturlig stående position, vilket underlättar matsmältningen och minskar stressen på kroppen, vilket förbättrar den allmänna hälsan och välbefinnandet.

Den stabila, halkfria basen gör att skålen står stadigt på samma ställe när ditt husdjur äter. Den är tillverkad av rostfritt stål och hyllan är tillverkad av ABS plast. Den är giftfri, rost- och reptålig och ger din hund ett hälsosamt matningsliv. Den halkfria ringen i kanten av skålen hjälper till att hålla skålen säkert. Nu kommer ditt husdjur att oroa sig mindre för att tippa och vända, och kommer helt enkelt att njuta av sin ättid!

Skålen och hyllan är löstagbara, vilket gör det enkelt att fylla och rengöra den. Hundskålen finns i 2 storlekar: liten och stor. Den är idealisk för hundar av medelstora eller stora raser som behöver sina skålar upphöjda. Även om din hund är en stökig ätare kommer den här skålen att hjälpa ditt hem att hålla rent. Fyll bara skålarna med mat och vatten och du är klar!

 

VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ GER HÄLSOSAM UTFODRING – Hjälper till att minska belastningen på hundens nacke och leder och uppmuntrar till bättre matsmältning. Den justerbara förhöjda skålhållaren minskar risken för uppblåsthet och passar din hunds längd.

✔️ ENKEL RENGÖRING OCH PÅFYLLNING – Skålen är tillverkad av ett avtagbart rostfritt stål och är rostbeständig. Den är lämplig för diskmaskin för enkel rengöring och underhåll. Dessutom kan skålarna användas tillsammans eller individuellt och tas enkelt bort för att fyllas på.

✔️ JUSTERBAR HÖJD – Den justerbara höjden på den upphöjda mataren gör det enkelt att växa med din hund, från liten till stor.

 

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

2 recensioner av Upphöjd Hundskål

  1. P***y

    Jag älskar stativet och skålarna. Min hund gillar också att äta på detta sätt.

  2. O****a

    Hög kvalitet, och det är mycket lätt att använda och städa upp. Detaljerna sitter på plats och flyttar sig inte. En att äta och en att dricka, det är mycket bekvämt att använda.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upphöjd Hundskål