⏰Försäljningen slutar december 6⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Reflekterande Hundsele Utan Drag Med Handtag

(2 kundrecensioner)
Rea!

Reflekterande Hundsele Utan Drag Med Handtag

(2 kundrecensioner)

kr563.00 kr374.98

Rensa

Dela din kärlek till friluftslivet med din fyrbenta vän! Inga fler bekymmer om din hunds säkerhet med den här reflekterande selen med handtag!

Skapa ett iögonfallande utseende för din hund och håll honom säker och trygg när du är ute på promenad! Den här västselen är utformad för att fördela trycket jämnt och säkert runt din hunds bröstkorg snarare än runt den känsliga nacken. Det förhindrar skador på ditt husdjurs luftstrupe och risken för kvävning. Den mjuka och lätta stoppningen på bröstet och magen gnuggar inte din hunds känsliga hud, särskilt inte i armhålorna. Denna sele ger extra komfort och skydd för din hund samtidigt som den tillåter ett fullt rörelseutbud!

Det inbyggda övre handtaget gör det enkelt att kontrollera om du behöver lyfta eller ta tag i ditt husdjur snabbt. Det gör att du kan assistera eller hjälpa till att vägleda din hund när den har problem med dagliga aktiviteter som att gå uppför trappor eller få in hunden i bilen. Denna hundväst-sele är perfekt för en aktiv livsstil — springa, vandra, träna, simma, campa eller gå tillsammans på en lång promenad och njuta av friheten utomhus.

Den här selen för husdjur är lätt att bära, sätta på och ta av. Den har 2 snabbspännen och fullt justerbara remmar vid bröstet och halsen. Ger en anpassad och säker passform för din lurviga vän. Lätt justerbara remmar och snäppspännen gör att du bara behöver justera den en gång i början. Nästa gång du vill ge dig ut med din valp drar du den över hundens huvud och knäpper ihop spännena, så är du redo att gå! Dessutom är den här no-pull-selen utformad med 2 koppelringar för den ultimata säkerheten utomhus. Det främre spännet ger dig mer kontroll över din hunds bana för att låta den lära sig att gå på hälsenan och avskräcka din hund från att dra. Bröstklämman ger en bekväm kontroll, lämplig för avslappnade promenader.

Den här selen med ett robust handtag har också reflekterande rör som är invävda i utsidan. Det hjälper dig att se till att din hund är väl synlig och därmed säker när du promenerar med den på natten. Sätt den bara över huvudet, koppla in snabbfästena och sätt igång.

 

VIKTIGA FÖRDELAR

 

✔️ INGEN DRAGTRÄNING – Läget för kopplingsfästet på baksidan och den mjuka stoppningen runt halsen hjälper till att skydda hundens luftstrupe från kraftiga dragningar. Du kan använda det främre koppelfästet för att lära din hund att gå på hälarna och avskräcka från att dra.

✔️ FÄST FÖR KOPPEL PÅ FRAMSIDAN OCH BAKSIDAN – Levereras med ett främre och bakre koppelfäste. Så du kan själv bestämma hur du vill hålla kontakten med ditt husdjur.

✔️ STADIGT HANDTAG – Det hjälper dig att hantera svåra situationer, t.ex. när du blir bötfälld av en annan hund eller om du leder din hund in i en bil. Den ger snabb kontroll och är också den bästa partnern för servicehundar eller äldre hundar som behöver hjälp.

✔️ REFLEKTIVT – Perfekt för nattliga promenader tack vare det reflekterande materialet som håller din hund synlig i svag belysning.

✔️ LÄTT ATT BÄRA – En enkel design och 2 snabbspännen gör den här selen lätt att ta på och av. Perfekt för alla utomhusäventyr – dagliga promenader, löpning, vandring, träning eller camping.

STORLEKSDIAGRAM

Se till att mäta din hund för att få en korrekt storlek innan du köper den, så att den passar perfekt.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

2 recensioner av Reflekterande Hundsele Utan Drag Med Handtag

  1. E****e

    Selen är riktigt solid och mycket välgjord. Passar helt perfekt. Gillar verkligen den totala reflektionen och hundhandtaget på toppen av selen.

  2. J***a


    Jag älskar den här selen! Den är tillverkad av ett robust och hållbart material och det finns ett handtag på toppen med en triangel för koppel. Det finns också en triangel-länk på bröstet på selen vilket är häftigt! Jag kan äntligen gå i lugn och ro med min valp!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Reflekterande Hundsele Utan Drag Med Handtag