⏰Försäljningen slutar maj 21⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Hundens Bilsäkerhetsbälte Sele

(3 kundrecensioner)
Rea!

Hundens Bilsäkerhetsbälte Sele

(3 kundrecensioner)

kr290.00 kr144.99

Rensa

Se till att din fyrbenta vän är säker när han eller hon åker i ett fordon! Hundsäkerhetsbältet är gjort speciellt för riskfria bilresor tillsammans!

Om du kör bil med din lurviga vän vill du öka säkerheten för dina husdjur och se till att de sitter säkert och fastspända i bilen. Precis som människor alltid ska använda säkerhetsbälte när de sitter i en bil, kommer det här hundbältet att göra din hund till en väluppfostrad passagerare och hålla honom säker när han är på språng. Fasthållningsbältet ser till att din hund inte hoppar ut genom fönstret eller flyger in i bilen vid hårda inbromsningar. Det hjälper också till att förhindra distraherad körning eftersom du vet att din fyrbenta vän håller sig på plats.

Det justerbara bandet ger ditt husdjur den frihet som det behöver. Säkerhetsbältet fästs vid ditt husdjurs sele i ena änden, medan den andra änden fästs direkt i bältesfästet i bilen. Det är tillverkat av nylonväv med hög densitet för att säkerställa hållbarhet. Har även den solida zinklegeringens svängbara snäpp och kvalitetsspännen. Du kan välja mellan ett brett sortiment av färger, bland annat svart, rosa, rött, blått och grönt. Detta säkerhetsbälte kan justeras från 17 tum till 26 tum och är 1 tum brett. Det ger tillräckligt med utrymme för att din pälskamrat ska kunna sitta, stå, titta ut genom fönstret eller ligga bekvämt i bilen. Det finns ingen anledning att lossa säkerhetsbältet varje gång du spänner fast eller loss din valp – du kan lämna det i bilen hela tiden. Nu är du alltid redo att knäppa in din hund och åka, vilket garanterar den säkraste resan för ditt husdjur. Njut av den mest avkopplande körupplevelsen någonsin!

OBS: Liksom andra säkerhetsbälten för hundar är det avsett att användas med en sele och inte med ett hundhalsband. För ditt husdjurs säkerhet får du inte fästa säkerhetsbältet direkt på ditt husdjurs halsband. Det rekommenderas att använda säkerhetsbältets koppel med djursele än djurhalsband för att ge dina husdjur ett bekvämt och säkert bärande.

VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ TRYGG OCH SÄKER – Skyddar ditt husdjur när han eller hon sitter i bilen. Förhindrar också distraherad körning.
✔️ LÄTT ATT ANVÄNDA – Det problemfria säkerhetsbältesklämman är utformad för att enkelt låsa fast i din bil. För att använda säkerhetsbältet klipper du helt enkelt fast det på hundens sele och knäpper in bältesfliken i bältesfickan.
✔️ JUSTERBAR – Du kan enkelt justera kopplet till lämplig längd för att hålla ditt husdjur i ett säkert tillstånd. Det kan förlängas från 17 tum till 26 tum och är 1 tum brett.
✔️ HÖG KVALITET – Har slitstarka nylonremmar, en solid zinklegeringssnäpp och ett högkvalitativt spänne. Den är utformad för att hålla ditt husdjur säkert fasthållet och tillåta viss frihet i baksätet. Förhindrar också att hundar hoppar in i framsätet.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

3 recensioner av Hundens Bilsäkerhetsbälte Sele

  1. J***a


    Den håller min valp säker under våra dagliga bilturer. Mycket välgjord, fungerar utmärkt!

  2. R****d

    Min lilla hund satt i baksätet. Istället för att klättra runt över hela bilen. Det är mindre stressigt att köra nu när jag vet att min hund är säkrad.

  3. J***

    Mycket robust! Den fungerar så bra för att hålla min hund fastspänd i baksätet på min bil!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Hundens Bilsäkerhetsbälte Sele