⏰Försäljningen slutar juli 20⏰ 20-50% rabatt + fri frakt

Lätt Promenad Ingen Dragning Sele

(3 kundrecensioner)
Rea!

Lätt Promenad Ingen Dragning Sele

(3 kundrecensioner)

kr593.00 kr364.99

Rensa

PrimDog ingen dragning harness är speciellt utformad för säkrare hundpromenader! Perfekt för hundträning eller för hundar som tenderar att dra!

 

Du kan bättre kontrollera din hund genom att fästa kopplet i det främre klippet. Varje gång din hund drar sig, vänder den sig om i stället för att fortsätta framåt och dra i kopplet. Snart kommer din hund att lära sig att inte dra.

Säkerhet, komfort och lydnadsträning är några av de många anledningarna till att lägga till en sele i den dagliga promenaden med hunden. Vår sele fördelar vikten jämnt över hundens ram för att motverka dragning, vilket resulterar i obehindrad kontroll och komfort på samma gång. Den dragfria konstruktionen ser till att du inte längre begränsar din hunds nacke och bröstkorg. Kuddig och lätt nätpolstring på bröstet och magen ger allmän komfort. Med koppelfästen fram och bak ger selen din hund ögonblickets frihet. Njut av naturen samtidigt som du är trygg och säker!

Den här selen har dubbla sömmar som ger utmärkt draghållfasthet och ökad lastkapacitet. De reflekterande sömmarna i hela selen gör den perfekt för nattliga promenader. 3M reflekterande material håller din hund synlig när det är kolmörkt. Det finns också i olika färger som hjälper selen att sticka ut på natten. Det yttre lagret är reptåligt, så det kan hålla längre oavsett hur mycket skada din hund försöker göra på det. Selen har en ergonomisk form som gör det enklare än någonsin att sätta på och av hunden. De justerbara remmarna med snabbspännen, 11 livfulla färgalternativ och ett stort antal storleksalternativ gör det till en helt anpassningsbar upplevelse.

 

VIKTIGA FÖRDELAR

✔️ 3M REFLEKTIV — Reflekterande rör är invävda i dess slitstarka nylonytterdel för att se till att din hund är synlig när du går på natten.
✔️ DUBBEL KOPPELINFÄSTNING — D-ring i aluminiumlegering på hundens rygg och O-ring i rostfritt stål på hundens bröst för extra kontroll.
✔️ DUBBLA SÖMMAR — Stor draghållfasthet, dubbla sömmar och spännen med lastkapacitet gör att den här selen håller tillbaka även starka dragare.
✔️ BEKVÄMA VADDERADE REMMAR — Utformade för att ta bort trycket från hundens nacke och sprida det genom mjuk och lätt mesh-polstring på bröstet och magen.
✔️ ERGONOMISK UTFORMNING — Lätt att sätta på och ta av, irriterar inte huden.

STORLEKSDIAGRAM

Se till att mäta din hund för att få en korrekt storlek innan du köper den, så att den passar perfekt.

Ytterligare information

Vikt0.0 kg

3 recensioner av Lätt Promenad Ingen Dragning Sele

  1. E***y


    Jag älskar den här selen – och det gör min hund också!! Den passar honom perfekt och han ser väldigt snygg ut. Bra kvalitet, jag älskar den här färgen. Den är reflekterande. Och han drar inte riktigt i mig som han gjorde i sin gamla sele. Rekommenderar starkt!!

  2. B**


    Bästa selen som finns. Fungerar utmärkt för min Sparky. Mycket lätt att justera och älskar färgen!

  3. L****n

    Jag älskar dessa selar. Bra kvalitet och passar perfekt. Högkvalitativ produkt.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Rensa

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Upp till 20 % rabatt på ditt första köp

Lätt Promenad Ingen Dragning Sele